менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Чи буде ця робота W RAM / Ця мати рада?

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 січня 2008, 17:41
Нові члени групи

Default Чи буде ця робота W RAM / Ця мати рада?

Перш ніж придбати цю ОЗУ я хочу знати, якщо він буде працювати з моєю материнської плати. Існує тільки одна річ мене дійсно питання.

Це моя Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Материнські плати":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Crucial річ
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Це ОЗП я хочу "G. SKILL 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual каналу":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Річ у мене є питання полягає в наступному:

Пам'ять:
  • Кількість слотів пам'яті: 4 × 240pin
  • Стандартна пам'ять DDR2: 1066
  • Пам'ять мах: 8GB
  • Двоканальна Supported: так
Оскільки плата Мама каже, що він займає 800, а чи не буде він брати ОЗУ?
Old 14 січня 2008, 18:55
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Піро View Post
Оскільки плата Мама каже, 1066 на згадку його брати 800 чи буде він прийняти 800 RAM?
На жаль для міс типів. І за подвійну посаду, я не бачу кнопку "Змінити": /.

* * Змінити
Там повинно бути по таймеру, і я його упустив.
Old 14 січня 2008, 22:59
Донор групи

Так. Вона триватиме до цієї швидкості, а не тільки швидкість. Якщо ви оверклокер і хочуть працювати на вищій FSB, не турбуючись про оперативну врізатися в стіну, ви захочете одержати більш високу швидкість оперативної пам'яті, але якщо ні, то на 800.

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 15 січня 2008, 05:31
Нові члени групи

Я, я не буду турбуватися про OCing цього комп'ютера. Я тільки 18, а не просто блюдо з грошей на нові частини, якщо я одним ударом: /.

Дякуємо за конформації.
Old 15 січня 2008, 05:50
Донор групи

Ех, ви не можете дійсно "удар" OCing частин. Краща аналогія є з парашутом. Люди бачать, як величезний ризик, але якщо ви знаєте, основні навички (як витягнути шнур Damn!) Це менш ризиковано, ніж багато інших речей. Справді, в результаті чого ФСБ тягне за собою майже нульовий ризик - це тільки тоді, коли ви почнете возитися з напругою, що ви робите ризик пошкодження, а це відносно безпечно, як добре. Я отримав безкоштовне .8 ГГц піднявши мої ФСБ, приймаючи близько 30 хвилин загального, і дав мені, що процесор буде коштувати шлях більш якби я купив її наявності. Тільки активні ризик того, що ви не завантажитися в Windows або замків під час гри - і в цьому випадку, все що вам потрібно зробити, це Back Down Your ФСБ про 10MHz і спробуйте знову.

У будь-якому разі, сподіваємося, що це робота для вас. Я бачу це G-Skill пам'яті в розділі розглядаються на розсилку NewEgg зовсім небагато, і хоча я спочатку відхилив його як бюджет RAM специфікації та огляди здаються переконливими. Я збираюся подивитися на мою розсилку і подивитися, якщо я не можу знайти промо-код для деяких готівкових Off, тому що це досить спільного з цією пам'яті. Якщо я зроблю, я буду ред цей пост.

EDIT: Ні, є деякий 1066 за $ 75, але жодних знижок на цій пам'яті. Тим не менш, це досить дешево - перейти дикі свині:)
Old 15 сiчня 2008, 17:47
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Ех, ви не можете дійсно "удар" OCing частин. Краща аналогія є з парашутом. Люди бачать, як величезний ризик, але якщо ви знаєте, основні навички (як витягнути шнур Damn!) Це менш ризиковано, ніж багато інших речей. Справді, в результаті чого ФСБ тягне за собою майже нульовий ризик - це тільки тоді, коли ви почнете возитися з напругою, що ви робите ризик пошкодження, а це відносно безпечно, як добре. Я отримав безкоштовне .8 ГГц піднявши мої ФСБ, приймаючи близько 30 хвилин загального, і дав мені, що процесор буде коштувати шлях більш якби я купив її наявності. Тільки активні ризик того, що ви не завантажитися в Windows або замків під час гри - і в цьому випадку, все що вам потрібно зробити, це Back Down Your ФСБ про 10MHz і спробуйте знову.

У будь-якому разі, сподіваємося, що це робота для вас. Я бачу це G-Skill пам'яті в розділі розглядаються на розсилку NewEgg зовсім небагато, і хоча я спочатку відхилив його як бюджет RAM специфікації та огляди здаються переконливими. Я збираюся подивитися на мою розсилку і подивитися, якщо я не можу знайти промо-код для деяких готівкових Off, тому що це досить спільного з цією пам'яті. Якщо я зроблю, я буду ред цей пост.

EDIT: Ні, є деякий 1066 за $ 75, але жодних знижок на цій пам'яті. Тим не менш, це досить дешево - перейти дикі свині:)
Ого, я не розумію, що про OCing. Я завжди думала, що деякі люди підірвали їх частин / Материнські плати намагаються OC свій комп'ютер від перегріву їх встановлення. Я ще не думаю, що я постараюся і кают-компанії з ним, тому що мій батько не бажає купувати мені частин до створення комп'ютерів кожні кілька років, так що я просто прийняти те, що я можу отримати і дізнатися, як OC з кимось досвідчений в ньому.

І це ще гарна угода для 1066, але я не думаю, що ви можете бити 2GB за 45, і що G. Skill є багато хороших відгуків, тому я візьму: Д.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Яка мати рада хороший для мене? sunnyatscot Процесори, материнські плати RAM & 5 19 листопада 2008 05:56
Материнська плата ДОПОМОГА! lights0ut56 Процесори, материнські плати RAM & 3 28 січня 2008 21:45
Нова материнська плата marsay001 Процесори, материнські плати RAM & 7 18 січня 2008 10:37
Питання Материнська плата evoriot Процесори, материнські плати RAM & 4 18 січня 2008 04:23
Материнська плата anwar_auctions Процесори, материнські плати RAM & 1 20 травня 2007 22:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.