![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перш ніж придбати цю ОЗУ я хочу знати, якщо він буде працювати з моєю материнської плати. Існує тільки одна річ мене дійсно питання. Це моя Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Материнські плати": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Crucial річ >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 Це ОЗП я хочу "G. SKILL 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual каналу": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 Річ у мене є питання полягає в наступному: Пам'ять:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
* * Змінити Там повинно бути по таймеру, і я його упустив. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так. Вона триватиме до цієї швидкості, а не тільки швидкість. Якщо ви оверклокер і хочуть працювати на вищій FSB, не турбуючись про оперативну врізатися в стіну, ви захочете одержати більш високу швидкість оперативної пам'яті, але якщо ні, то на 800.
| |||
| |||
| Я, я не буду турбуватися про OCing цього комп'ютера. Я тільки 18, а не просто блюдо з грошей на нові частини, якщо я одним ударом: /. Дякуємо за конформації. |
|
| |||
| |||
| Ех, ви не можете дійсно "удар" OCing частин. Краща аналогія є з парашутом. Люди бачать, як величезний ризик, але якщо ви знаєте, основні навички (як витягнути шнур Damn!) Це менш ризиковано, ніж багато інших речей. Справді, в результаті чого ФСБ тягне за собою майже нульовий ризик - це тільки тоді, коли ви почнете возитися з напругою, що ви робите ризик пошкодження, а це відносно безпечно, як добре. Я отримав безкоштовне .8 ГГц піднявши мої ФСБ, приймаючи близько 30 хвилин загального, і дав мені, що процесор буде коштувати шлях більш якби я купив її наявності. Тільки активні ризик того, що ви не завантажитися в Windows або замків під час гри - і в цьому випадку, все що вам потрібно зробити, це Back Down Your ФСБ про 10MHz і спробуйте знову. У будь-якому разі, сподіваємося, що це робота для вас. Я бачу це G-Skill пам'яті в розділі розглядаються на розсилку NewEgg зовсім небагато, і хоча я спочатку відхилив його як бюджет RAM специфікації та огляди здаються переконливими. Я збираюся подивитися на мою розсилку і подивитися, якщо я не можу знайти промо-код для деяких готівкових Off, тому що це досить спільного з цією пам'яті. Якщо я зроблю, я буду ред цей пост. EDIT: Ні, є деякий 1066 за $ 75, але жодних знижок на цій пам'яті. Тим не менш, це досить дешево - перейти дикі свині:) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І це ще гарна угода для 1066, але я не думаю, що ви можете бити 2GB за 45, і що G. Skill є багато хороших відгуків, тому я візьму: Д. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Яка мати рада хороший для мене? | sunnyatscot | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 19 листопада 2008 05:56 |
| Материнська плата ДОПОМОГА! | lights0ut56 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 28 січня 2008 21:45 |
| Нова материнська плата | marsay001 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 18 січня 2008 10:37 |
| Питання Материнська плата | evoriot | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 18 січня 2008 04:23 |
| Материнська плата | anwar_auctions | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 20 травня 2007 22:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |