![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам само преустроени моята машина от Athlon XP1600 до XP2700. Всички настройки изглеждат правилни. Въпреки това, Windows няма да работи. Когато зареждане на машината, evertthing е добре, а когато DOS Windows екрана идва с напредъка бар - този фин. Тогава един от две задачи станало. Или машина retarts самия точно преди прозорците графичен интерфейс с напредъка идва или (най-често) графичната интерфейс идва, но напредъкът бар щеки половина този начин и нея. Помощ моля, нямам коса ляво |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като е прегряване, проверете всичките си фенове, извадете и ги замени.
| |||
| |||
| Благодарности, Имам поставя нови, по-добре на вентилатора. На температурата на процесора се показва 48 градуса. Единственият начин, по който трябва да се намери в Winows е да изключите LAN в BIOS. Въпреки това, аз вече не USB към всички, и да се опита повторно да инсталирате драйверите на дънната платка. Ще посетя инсталирате копие на Windows XP-късно. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart вашата система може да има проблем с процесор Фен, виж сега. 2. Над отопление. 3. Някои от системните файлове може да са повредени или липсва. 4. Може да се зареждащия сектор е заразен с вирус 5. Може да се MBR е заразен или корумпирани. |