![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Právě jsem upgradovat můj stroj z Athlon XP1600 na XP2700. Všechna nastavení se zdá v pořádku. Nicméně oken nebude fungovat. Když jsem se spustit na počítači, evertthing je v pohodě, i když dos okna obrazovky přichází s pokrok bar - to je v pohodě. Tedy jeden ze dvou problémů se stalo. Buď retarts stroj sám těsně před okny grafické rozhraní s pokrokem přichází na Or (nejčastější) je grafické rozhraní pro něj, ale pokrok bar hole půl cesty, a to je to. Pomozte, prosím, nemám vlasy vlevo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to, jako je přehřátí, zkontrolovat všechny své fanoušky, odstranit a nahradit je.
| |||
| |||
| Díky, Jsem vložil nový, lepší ventilátor na. CPU temp ukazuje 48 stupňů. Jediná cesta, jak mám zjištěno, že se dostanou do Winows je zakázat LAN v BIOSu. Nicméně jsem teď nemá USB na všech, a pokusil znovu-instalaci ovladačů desce. Jedu nainstalovat kopii Windows XP později. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart Váš systém může být, že je problém s procesorem Fan, check it now. 2. Během vytápění. 3. Některé ze systémové soubory mohou být poškozeny nebo chybí. 4. Může být boot sektor je napaden virem 5. MBR může být napaden či zkorumpované. |