![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Μόλις αναβαθμιστεί μου μηχανή από ένα Athlon XP1600 σε XP2700. Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Ωστόσο, τα παράθυρα δεν θα λειτουργήσει. Όταν κάνω εκκίνηση της μηχανής, evertthing είναι καλά, και όταν τα δύο παράθυρα έρχεται σε οθόνη με την μπάρα προόδου - thats πρόστιμο. Στη συνέχεια, ένα από τα δύο προβλήματα happend. Είτε η ίδια η μηχανή retarts λίγο πριν από τα παράθυρα γραφικό περιβάλλον με την πρόοδο που προέρχεται ή (πιο κοινό) το γραφικό περιβάλλον έρχεται, αλλά η γραμμή προόδου ράβδοι στη μέση και thats it. Βοήθεια παρακαλώ, δεν έχω μαλλιά αριστερά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι όπως είναι η υπερθέρμανση, να ελέγχει όλα σας οπαδοί, αφαίρεση και αντικατάσταση τους.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, Έχω θέσει ένα νέο, σχετικά με την καλύτερη ανεμιστήρα. Η CPU temp δείχνει 48 βαθμούς. Ο μόνος τρόπος που έχω για να βρεθεί σε Winows είναι να απενεργοποιήσει το LAN στο BIOS. Ωστόσο, τώρα δεν έχουν USB σε όλα, και έχουν δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση των οδηγών της μητρικής πλακέτας. Πάω να εγκαταστήσετε ένα αντίγραφο των Windows XP αργότερα. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart σύστημά σας μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με επεξεργαστή Fan, ελέγξτε το τώρα. 2. Πάνω Θέρμανση. 3. Ορισμένα από τα αρχεία συστήματος ενδέχεται να είναι κατεστραμμένα ή λείπουν. 4. Μπορεί να του τομέα εκκίνησης έχει μολυνθεί από τον ιό 5. Μπορεί να MBR έχει μολυνθεί ή είναι κατεστραμμένο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω τα Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | Λειτουργικά συστήματα Windows | 14 | 4η Μαΐου 2009 13:22 |
| Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows 2000 ή Windows Me | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 4 Απρ 2008 11:14 |
| AMD Athlon XP2700 και Windows 2000 | bacchus21 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 8 Οκτ 2007 05:17 |
| Windows 2000 Pro Κωδικός | Paddy101 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 7 Οκτ 2007 00:23 |
| Windows 2000 καθ. | Omer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 27 Ιουλ 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |