![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Olen juuri päivittänyt koneeni on Athlon XP1600 joka XP2700. Kaikki asetukset näyttävät oikein. Kuitenkin windows ei toimi. Kun käynnistyä koneen evertthing on hyvä, ja kun dos ikkunoiden näytön tulee kanssa edistystä bar - thats fine. Sitten yksi kaksi ongelmaa happend. Joko kone retarts itse juuri ennen ikkunat graafinen käyttöliittymä kanssa edistymistä tulee tai (yleisin) graafinen käyttöliittymä tulee, mutta edistystä bar tikkuja puoli tavalla ja thats it. Ohje kiitos, minulla ei ole mitään hiusten vasemmalle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like it's ylikuumenemisen, tarkista kaikki fanit, poistaa ja korvata ne.
| |||
| |||
| Kiitos, Olen esittänyt uuden, paremman tuulettimen päälle. CPU temp näyttää 48 astetta. Ainoa tapa on mielestäni ollut päästä Winows on poistaa LAN-bios. Olen kuitenkin nyt ei ole USB lainkaan, ja on kokeillut uudelleen asentamista emolevyn ajurit. Aion asentaa Windows XP myöhemmin. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart järjestelmä voidaan on ongelma Processor Fan, tarkista sen nyt. 2. Yli Lämmitys. 3. Jotkut System Tiedostot saattaa olla vioittunut tai se puuttuu. 4. Voidaan käynnistyssektorin on tartunta-viruksen 5. Voidaan MBR on saanut tartunnan tai vahingoittunut. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| I Need Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | Windows-käyttöjärjestelmät | 14 | 4. toukokuuta 2009 13:22 |
| Ei voi asentaa Windows 2000 tai Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows-käyttöjärjestelmät | 18 | 4. Huhtikuu 2008 11:14 |
| AMD Athlon XP2700-ja Windows 2000 | bacchus21 | CPUs, Emolevyt & RAM | 5 | 8. Lokakuu 2007 05:17 |
| Windows 2000 Pro Salasana | Paddy101 | Kannettavien tietokoneiden, matkapuhelinten ja PDA-laitteet | 3 | 7. Lokakuu 2007 00:23 |
| Windows 2000 prof | Omer | Windows-käyttöjärjestelmät | 1 | 27. Jul 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |