![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam pravedan Nadograđeni moj stroj s Athlon XP1600 na XP2700. Svi izgledaju postavke ispravne. Međutim, prozori neće funkcionirati. Našto JA čizma gore računalo, evertthing je u redu, a kada je DOS prozora na zaslonu dolazi sa napredak bar - taj fini. Tada jedan od dva problema happend. Ili stroj retarts sama uocci Windows grafičko sučelje s napretka dolazi na ili (najčešće) je grafičko sučelje dolazi gore, ali je napredak bar pola puta štapovima i taj ga. Pomozite molim vas, nemam dlaka lijevo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao da je pregrijavanja, provjerite sve svoje fanove, uklonite ih i zamijenite.
| |||
| |||
| Hvala, Stavio sam novu, bolju fan on. CPU temp pokazuje 48 stupnjeva. Jedini način nađoh da udje u Winows je onesposobiti LAN u BIOS. Međutim, ja sada nemam USB at svi, i oni su pokušali ponovno instaliranje matične ploče vozača. Idem da instalirate kopiju sustava Windows XP kasnije. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart vaš sustav svibanj biti postoji problem s Procesor Fan, provjerite odmah. 2. Preko Grijanje. 3. Neki od sistemskih datoteka se može biti oštećena ili nedostaje. 4. Svibanj biti Boot sektor je zaraženo virusom by 5. MBR svibanj biti zaraženo ili korumpirane. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate li Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | Windows Operating Systems | 14 | 4. svibanj 2009 13:22 |
| Ne mogu instalirati Windows 2000 ili Windows Me | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 18 | 4. travanj 2008 11:14 |
| AMD Athlon XP2700 i Windows 2000 | bacchus21 | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 8. listopad 2007 05:17 |
| Windows 2000 Pro Lozinka | Paddy101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 7. listopad 2007 00:23 |
| Windows 2000 prof | Omer | Windows Operating Systems | 1 | 27. srpnja 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |