![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Most én korszerűsített gép egy Athlon XP1600 egy XP2700. Minden úgy tűnik, a beállítások helyességét. Ugyanakkor, a Windows nem fog működni. Amikor boot a gép, evertthing rendben, és amikor a windows dos képernyő jön be a folyamatjelző - thats fine. Akkor két problémát happend. Vagy a gép retarts maga előtt a Windows grafikus felület az elért szó, vagy (leggyakrabban) a grafikus felület jön be, de a folyamatjelző botszékek félúton, és amit meg. Segíts kérlek, nincs haj bal |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha ez a túlfűtést, ellenőrizze az összes rajongó, vegye ki és cserélje ki azokat.
| |||
| |||
| Köszönöm, Van hogy egy új, jobb fan on. A CPU hőmérséklete a 48 fokot mutat. Az egyetlen módja, hogy én találtam bejutni Winows, hogy tiltsa le a LAN-a BIOS-ban. Én azonban most nincs USB minden, és megpróbáltam újra telepítése alaplap vezetők. Fogom telepíteni a Windows XP később. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart a rendszer is fennáll a probléma, processzor Fan, ezt most. 2. Több mint fűtés. 3. Néhány a rendszer fájlok esetleg sérült vagy hiányzik. 4. Lehet a Boot Sector-vírus által fertőzött 5. MBR is fertőzött vagy sérült. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van a Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | A Windows operációs rendszerek | 14 | 4. május 2009 13:22 |
| Nem lehet telepíteni a Windows 2000 vagy Windows ME | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 18 | 4. április 2008 11:14 |
| AMD Athlon XP2700 és Windows 2000 | bacchus21 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 8. október 2007 05:17 |
| Windows 2000 Pro Jelszó | Paddy101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 7. október 2007 00:23 |
| Windows 2000 Prof | Omer | A Windows operációs rendszerek | 1 | 27. július 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |