![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš ką tik atnaujinti savo mašiną iš Athlon XP1600 su XP2700. Visi nustatymai atrodo teisinga. Tačiau Windows neveikia. When I boot up mašina, evertthing yra gerai, o kai dos Windows ekrano ateina su progreso juosta - thats fine. Tada vienas iš dviejų problemų atsitiko. Kiekviena mašina retarts pati prieš Windows grafinė sąsaja su pažanga ateina Arba (dažniausiai) sąsaja, pasirodo, bet juosta lazdos pusę ir Thats it. Help please, aš neturiu plaukų paliko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like it's perkaitimo, patikrinkite visus savo gerbėjų, ištrinti ir pakeisti juos.
| |||
| |||
| Ačiū, Turiu pateikti naują, geriau ventiliatoriumi. CPU temp rodo 48 laipsnių. Tik taip aš rasiu patekti į Winows yra išjungti per BIOS LAN. Tačiau, aš dabar neturi USB ne visi, ir bandė iš naujo įdiegti pagrindinės plokštės tvarkykles. I'm going to install Windows XP "kopiją vėliau. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart jūsų sistema gali būti yra su CPU Fan problemą, patikrinkite dabar. 2. Per Šildymas. 3. Kai kurie sistemos failai gali būti sugadintas arba nėra. 4. Gali būti įkrovos sektorius yra užkrėsti virusu 5. Gali būti MBR yra užsikrėtę arba sugadintas. |