![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Mam tylko zmodernizowane mój komputer z Athlon XP1600 do XP2700. Wszystkie ustawienia wydają się być poprawne. Jednakże, Windows nie będzie działać. Podczas rozruchu komputera, evertthing jest w porządku, a gdy dos okien na ekranie pochodzi z paska postępu - thats fine. Wtedy jeden z dwóch problemów happend. Każda maszyna retarts się tuż przed oknami interfejsu graficznego z postępem pochodzi lub (najczęściej) graficzny interfejs pochodzi, ale pasek postępu paluszków w połowie drogi i thats it. Pomoc proszę, nie mam włosów lewo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like it's przegrzania, należy sprawdzić wszystkie wentylatory, usunąć i zastąpić je.
| |||
| |||
| Dzięki, Mam umieścić nową, lepszą fan on. Temp procesora pokazuje 48 stopni. Jedynym sposobem, znalazłem się w Winows jest, aby wyłączyć LAN w systemie BIOS. Jednak teraz nie ma USB na wszystkich, którzy próbowali ponownie zainstalowaniu sterowników płyty głównej. I'm going to zainstalować kopię systemu Windows XP później. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart system może być wystąpił problem z wentylatora procesora, sprawdź teraz. 2. Ponad Ogrzewanie. 3. Niektóre z plików systemowych to może być uszkodzony lub nieobecny. 4. Może być Sektor rozruchowy jest zainfekowany przez wirus 5. Może być MBR jest zainfekowany lub uszkodzone. |