![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut L-am actualizat mea maşină de la un Athlon XP1600 la un XP2700. Toate setările pare corect. Cu toate acestea, Windows nu va funcţiona. Când m-am boot până la maşină, evertthing este bine, şi în cazul în care dos ferestrele de pe ecran vine cu bara de progres - Thats bine. Apoi, una dintre cele două probleme happend. Fie maşina retarts în sine, chiar înainte de ferestre interfaţa grafică cu progresul pe vine sau (cel mai frecvent) în interfaţa grafică vine, dar bara de progres tije jumătate fel şi thats it. Ajutor va rog, nu am plecat de păr |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare ca este supraîncălzire, verificaţi-vă toate fani, îndepărtaţi şi înlocuiţi-le.
| |||
| |||
| Mulţumesc, Am pus un nou, mai bine pe ventilator. CPU temp se arată 48 de grade. Singurul mod de am găsit pentru a obţine în Winows este să dezactivaţi LAN în BIOS. Cu toate acestea, eu acum nu au nici un USB de la toate, şi au încercat re-instalarea de drivere placa de bază. Mă duc să instalaţi o copie de Windows XP mai târziu. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart, sistemul dvs. poate fi există o problemă cu procesor Fan, verifica-l acum. 2. Peste Încălzire. 3. Unele dintre fişierele de sistem care ar putea fi deteriorat sau lipseşte. 4. Pot fi sectorul de încărcare este infectat cu virusul 5. Pot fi infectate sau MBR-ul este corupt. |
![]() |
|
| Marcaje |