![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Práve som upgradovať môj stroj z Athlon XP1600 na XP2700. Všetky nastavenia sa zdá v poriadku. Avšak okien nebude fungovať. Keď som sa spustiť na počítači, evertthing je v pohode, aj keď dos okna obrazovky prichádza s pokrok bar - to je v pohode. Teda jeden z dvoch problémov sa stalo. Buď retarts stroj sám tesne pred oknami grafické rozhranie s pokrokom prichádza na Or (najčastejšie) je grafické rozhranie pre neho, ale pokrok bar palice pol cesty, a to je to. Pomôžte, prosím, nemám vlasy vľavo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako je prehriatie, skontrolovať všetky svoje fanúšikov, odstrániť a nahradiť ich.
| |||
| |||
| Vďaka, Som vložil nový, lepší ventilátor na. CPU temp ukazuje 48 stupňov. Jediná cesta, ako mám zistilo, že sa dostanú do Winows je zakázať LAN v BIOSu. Napriek tomu som teraz nemá USB na všetkých, a pokúsil znovu-nainštalovaní ovládačov doske. Jedu nainštalovať kópiu Windows XP neskôr. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart Váš systém môže byť, že je problém s procesorom Fan, check it now. 2. Počas vykurovania. 3. Niektoré zo systémové súbory môžu byť poškodené alebo chýba. 4. Môže byť boot sektor je napadnutý vírusom 5. MBR môže byť napadnutý alebo skorumpovanej. |