![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам праведан ажурирани мој машина са Атхлон КСП1600 на КСП2700. Сви изгледају подешавања исправне. Међутим, прозори неће функционисати. Нашто ЈА чизма сеттле рачунар, еверттхинг је у реду, а када је ДОС прозора на екрану долази са напредак бар - тај фини. Тада један од два проблема хаппенд. Или машина ретартс сама уоцци Уиндоус графичко сучеље са напретка долази на или (најчешће) је графичко интерфејс долази горе, али је напредак бар пола пута штаповима и тај га. Помозите молим вас, немам длака лево |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као да је прегрејавања, проверите све своје фанове, уклоните их и замените.
| |||
| |||
| Хвала, Ставио сам нову, бољу фан он. ЦПУ Темп показује 48 степени. Једини начин нађе да удје у Уиноус је онемогућити ЛАН у БИОС. Међутим, ја сада немам УСБ ат сви, и они су покушали поново инсталирање матичне плоче возача. Идем да инсталирате копију система Уиндоус КСП касније. |
|
| |||
| |||
| 1.АуитоРестарт ваш систем мај бити постоји проблем са Процесор Фан, проверите одмах. 2. Преко Грејање. 3. Неки од системских датотека се може бити оштећена или недостаје. 4. Мај бити Боот сектор је заражене вирусом бы 5. МБР мај бити заражене или корумпиране. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате ли Уиндоус 2000 Про + КСП Про! | триатхлетероб | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 14 | 4 мај 2009 13:22 |
| Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 4 април 2008 11:14 |
| АМД Атхлон КСП2700 и Уиндоус 2000 | баццхус21 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 8 октобар 2007 05:17 |
| Уиндоус 2000 Про Лозинка | Падды101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 7 октобар 2007 00:23 |
| Уиндоус 2000 проф | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27. јула 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |