![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben sadece bir Athlon XP1600 bir XP2700 için makine yükselttiyseniz. Tüm ayarları doğru görünebilir. Ancak, Windows çalışmaz. Ben önyükleme makine yukarı evertthing ve ince olduğu dos pencere ekranı ilerleme çubuğu ile gelir - şu iyi. Sonra bir iki sorun happend. Ya bu makine ilerleme ile grafik arayüzü pencereler hemen önce Veya (en) grafik arayüzü Common üzerinde gelir gelir, ancak kendisi retarts ilerleme çubuğu yarım stickler ve şu. Lütfen Yardım, i hiç saç kalmadı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi, tüm fanları kontrol kaldırmak ve yerine aşırı's Sesler.
| |||
| |||
| Teşekkürler, Ben bir yeni, daha iyi hayranıyım koyduk. CPU sıcaklığı 48 derece gösteriyor. Ben Winows girecek buldum tek yolu BIOS'unda LAN devre dışı bırakmak için. Ancak, tüm at ve USB var tekrar denedi-anakartın sürücüleri yükleme. Daha sonra bir Windows XP kopyasını yüklemeye devam ediyorum. |
|
| |||
| |||
| 1.AuitoRestart sistem var İşlemci Fanı ile ilgili bir sorun, şimdi kontrol olabilir. 2. Isıtma fazla. 3. Bazı sistem dosyalarının bozuk olabilir ya da eksik. 4. May Önyükleme Sektörü olmak virüsünün bulaşmış 5. May MBR bulaşmış veya bozuk. |