![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
Я тільки що підвищений моїй машині з Athlon XP1600 на XP2700. Всі налаштування, є правильною. Однак, Windows не буде працювати. При завантаженні комп'ютера, evertthing це добре, а коли екран DOS, Windows приходить на прогрес-бар - Thats штрафу. Тоді один з двох проблем сталося. Або машина retarts сама перед вікнами графічного інтерфейсу з ходом йде або (найчастіше) графічним інтерфейсом підходить, але індикатор палички на півдорозі і і це так. Допомога будь ласка, у мене немає волосся лівий
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Схоже, це перегрів, перевірити всі вентилятори, видалити і замінити їх.
|
|||
|
|||
|
Спасибі,
Я поставив новий, кращий вентилятор. Темп процесор показує 48 градусів. Єдиним способом я знайшов потрапити в Winows є відключення LAN в BIOS. Тим не менше, я зараз не мають USB на всіх, і спробували переустановки драйверів материнської плати. Я збираюся встановити копію Windows XP пізніше. |
|
|
|||
|
|||
|
1.AuitoRestart вашій системі може бути є проблема з процесорного вентилятора, перевірити це зараз.
2. Перегрів. 3. Деякі файлові системи можуть бути пошкоджені або відсутні. 4. Може бути, завантажувальний сектор, заражені вірусом 5. Може бути, MBR є інфікованим або пошкоджено. |