![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам компютър с 4GB на RAM, и съм наясно, че XP може да се показват само 3.something GB с ППР Включено. Имам за ППР, но тя само показва, 2GB. Опитах reseating, използване на различни слотове, както и един жезъл в даден момент, никой не са дефектни, но това само показва, 2GB ... msinfo показва 4GB, така ли BIOS, но всичко останало се появи като 2GB. Кой знае защо това се случва? АТРИБУТИ: Съжалявам, ако това е малко трудно да видя, не забележите при публикуване ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е Вашата видео карта?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е 4GB за всичко, така че всички други позиции (GFX карти т.н.) вземат от нея също.
| |||
| |||
| Добре, моята графична карта е HD4870 1GB, XP, тъй като могат да се показват само 3gb, тя отнема почти 1GB това право?
|
| |||
| |||
| Аха.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Ааа, добре. Програми, игри др все още можете да използвате RAM, че не се показва, че съм прав ли съм? Благодарности.
|
| |||
| |||
| Не, че RAM е назначено за видео карта, когато ядрото е зареден, той не може да бъдат преразпределени.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Чакай, така имам 4GB. 1GB е назначено за видео карти, така че там е 3gb ляво ... но не мога да използва само 2GB?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
Това обяснява много ясно. Благодарности.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на Windows 7 32BIT или 64bit | robina80 | Windows операционни системи | 9 | 24-ти октомври 2009 година 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit Ъпгрейд | Ozzie82 | Windows операционни системи | 8 | 19-ти септември 2009 година 12:52 |
| Windows XP 32bit Sp2 файла Покажи Проблем | Смутен | Общи Софтуер Чат | 2 | 18 Март 2009 06:25 |
| Windows x64, няма да започнете някоя 32bit приложения | thirdmotion | Windows операционни системи | 3 | 29 Jan 2008 11:00 |
| Windows XP 32bit или 64bit Всяка разлика? | Fatpigeon | Windows операционни системи | 4 | 13 Дек 2007 13:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |