![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám počítač s 4 GB RAM, a jsem si vědom toho, že XP lze zobrazit pouze 3.something GB s PAE dále. Mám o PAE, ale to jen ukazuje, 2gb Reseating pokoušeli pomocí různých slotů a jeden klacek na čas, nikdo je chybná, ale to jen ukazuje, 2GB ... msinfo ukazuje 4 GB, takže nemá BIOS, ale vše ukazuje, jak 2 GB. Každý, kdo vědí, proč tomu tak děje? EDIT: promiň, pokud je to trochu těžké si představit, nebylo upozornění při vysílání ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je vaše grafická karta?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to 4 GB za všechno, takže vše, co ostatní položky (GFX karty apod.) si to taky.
| |||
| |||
| Ok, moje grafická karta HD4870 1gb, protože XP lze zobrazit pouze 3GB, trvá 1GB vypnout, že jo?
|
| |||
| |||
| Jo.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ahh, ano. Programy, hry atd. můžete stále používat RAM, které není zobrazeno když jsem správně? Díky.
|
| |||
| |||
| Ne, že RAM je mapována na grafickou kartu, když jádro je zatíženo, nemůže být znovu.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Počkat, takže jsem 4GB 1GB je mapována na grafickou kartu, takže je 3gigabajt doleva ... ale mohu použít pouze 2GB?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
To vysvětluje, že je velmi jasně. Díky.