![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου,
Πήρα έναν υπολογιστή με 4GB μνήμης RAM, και γνωρίζω ότι μπορεί μόνο να αναφέρουν XP 3.something GB με PAE για. Έχω ΠΕΔ και μετά, όμως, μόνο δείχνει 2GB. Reseating προσπάθησε, χρησιμοποιώντας διαφορετικά slots, και ένα ραβδί σε μια στιγμή, δεν είναι ελαττωματικά, αλλά μόνο δείχνει 2GB ... msinfo δείχνει 4GB, το ίδιο ισχύει για το BIOS, αλλά και οτιδήποτε άλλο εμφανίζεται ως 2GB. Όλοι γνωρίζουμε γιατί συμβαίνει αυτό; EDIT: συγνώμη αν είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί, δεν το είχα όταν απόσπαση ...
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Τι είναι η κάρτα βίντεο;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι 4GB για τα πάντα, ώστε όλα τα άλλα στοιχεία σας (GFX κάρτας κ.λπ.) να λαμβάνουν από αυτήν.
|
|||
|
|||
|
Ok, η δική μου κάρτα γραφικών είναι HD4870 1GB, δεδομένου ότι μπορεί μόνο να αναφέρουν XP 3GB, λαμβάνει 1gb από το δικαίωμα αυτό;
|
|||
|
|||
|
Ναι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahh, εντάξει. Προγράμματα, παιχνίδια κλπ μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσει τη μνήμη RAM που δεν δείχνει όμως, είμαι σωστή; Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
|
Οχι, ότι RAM αντιστοιχίζεται στην κάρτα βίντεο, όταν ο πυρήνας είναι φορτωμένα, δεν μπορεί να ανακατανεμηθούν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένετε, οπότε έχω 4GB. 1GB αντιστοιχίζεται στην κάρτα οθόνης, ώστε να υπάρχει 3GB αριστερά ... αλλά θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 2GB?
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
Αυτό εξηγεί ξεκάθαρα. Ευχαριστώ.