![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam računalo sa 4GB RAM-a, te sam svjestan da XP mogu se prikazivati samo 3.something GB s PAE na. Imam PAE na, no to samo pokazuje 2GB. Pokušali reseating, korištenjem različitih utora, a jedan stick na vrijeme, nitko se neispravan, ali to samo pokazuje 2GB ... msinfo pokazuje 4GB, tako se BIOS, ali sve ostalo što se pokazuje kao 2GB. Bilo tko znati zašto je ovo događa? EDIT: ispričavam se ako je nešto teško vidjeti, zar ne primijetiti prilikom objavljivanja ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji je Vaš video karticu?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's 4GB za sve, tako da svi vi ostali predmeti (GFX kartice itd.) izvadi ga previše.
| |||
| |||
| Ok, moja grafička kartica HD4870 1GB, jer XP mogu se prikazivati samo 3gb, ona uzima 1GB off to pravo?
|
| |||
| |||
| Yep.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ahh, u redu. Programi, igre, itd. i dalje mogu koristiti i RAM-a da se ne prikazuje ipak, ja točno? Hvala.
|
| |||
| |||
| Ne, taj RAM se preslikavaju na video kartici kada se kernel učita, ne može se reallocated.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Čekaj, pa sam 4GB. 1GB je mapirati na video karticu, pa je 3gb lijevo ... ali ja mogu koristiti samo 2GB?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
To je vrlo jasno objašnjava. Hvala.