![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Van egy számítógép, 4GB RAM, és tisztában vagyok, hogy az XP csak akkor mutatja 3.something gb a PAE be. Nekem van a PAE, mégis csak azt mutatja, 2GB. Próbált reseating, különböző nyílásokba, és egy bottal olyan időpontban, senki nem hibás, de ez csak azt mutatja, 2GB ... msinfo azt mutatja, 4GB, így nem a BIOS-ban, de minden mást mutat, mint 2GB. Bárki, aki tudja, hogy miért ez történik? EDIT: bocs, ha ez egy kicsit nehéz átlátni, nem vette észre, amikor kiküldetésére ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi van a video kártya?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 4GB mindenre, ezért minden, amit más termékek (Gfx kártya stb) vegye ki belőle is.
| |||
| |||
| Ok, én is HD4870 grafikus kártya 1GB, XP, mivel csak azt mutatják, 3GB, azt 1gb ki, hogy van?
|
| |||
| |||
| Aha.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Oké, oké. Programok, játékok, stb továbbra is használja a RAM, hogy nem jelenik meg mégis, én is helyes? Köszönöm.
|
| |||
| |||
| Nem, a RAM is feltérképezte, hogy a video kártya, ha a rendszermag betöltését, nem lehet újra.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Várj, így már 4GB. 1GB is feltérképezte, hogy a video kártya, ezért 3GB bal ... de csak akkor használja 2gb?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
Ez magyarázza azt nagyon jól. Köszönöm.