![]() |
|
|
|||
|
|||
|
הי,
יש לי מחשב עם 4GB של זיכרון RAM, אני מודע לכך ו XP יכול להראות רק 3.something GB עם PAE ב. יש לי על PAE, אולם היא מציגה רק 2GB. נעשה ניסיון reseating, באמצעות מכונות מזל שונות, ואחד המקל בכל פעם, הם אף לא אחד פגום, אבל זה רק מראה 2GB ... msinfo מופעים 4GB, כך עושה את ה-BIOS, אבל את כל השאר מופיע כפי 2GB. מישהו יודע למה זה קורה? ערוך: מצטער אם זה קצת קשה לראות, לא שם לב בעת פרסום ...
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מהו כרטיס המסך שלך?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה 4GB על הכל, אז כל מה שאתה אחר פריטים (GFX כרטיס וכו ') להוציא על זה יותר מדי.
|
|||
|
|||
|
בסדר, את כרטיס המסך הוא HD4870 1GB, מאז XP יכול להראות רק 3gb, זה לוקח 1GB הנחה כי נכון?
|
|||
|
|||
|
כן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
אהה, בסדר. תוכניות, משחקים וכו 'עדיין יכול להשתמש ב-RAM, כי הוא לא מראה אבל אני נכון? תודה.
|
|||
|
|||
|
לא, כי הוא ממופה זיכרון RAM של כרטיס המסך כאשר הליבה נטען, לא ניתן reallocated.
|
|
|
|||
|
|||
|
רגע, אז אני צריך 4GB. 1GB הוא ממופה של כרטיס המסך, אז יש 3gb שמאל ... אבל אני יכול להשתמש רק 2GB?
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
זה מסביר את זה בבירור. תודה.