![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu kompiuterį su 4GB atminties, ir esu įsitikinęs, kad XP, gali parodyti tik 3.something GB čiai ant. Aš dėl pasirengimo narystei, tačiau ji rodo tik 2gb. Bandote reseating, naudojant skirtingų laiko tarpsnių, ir vieną kortelę vienu metu, nė yra defektu, bet tai rodo tik 2gb ... MSINFO rodo 4GB, todėl neturi BIOS, bet visa kita rodo daugiau kaip 2gb. Kiekvienas žino, kodėl tai vyksta? EDIT: Atsiprašau, jei jis šiek tiek sunku pamatyti, nepastebėjote, kai parašėte ...
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia jūsų vaizdo plokštė?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis 4GB už viską, todėl visi jūs Kiti (GFX kortelės ir pan) imti iš jo per daug.
| |||
| |||
| Ok, mano vaizdo plokštė yra HD4870 1GB, nes XP, gali parodyti tik 3Gb, ji užima 1GB, kad ne tiesa?
|
| |||
| |||
| Yep.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ahh, gerai. Programų, žaidimų ir tt dar gali naudoti RAM, kad nerodo nors, esu tinkamas? Ačiū.
|
| |||
| |||
| Ne, tai RAM prijungti prie vaizdo plokštės, jei branduolys yra paleistas, jis negali būti perskirstytas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Palaukite, todėl turiu 4gb. 1GB yra prijungti prie vaizdo plokštės, todėl yra 3Gb kairę ... bet galiu naudoti tik 2GB?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
Tai paaiškina, kad labai aiškiai. Ačiū.