![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám počítač s 4 GB RAM, a som si vedomý toho, že XP sa môže zobraziť len 3.something GB s PAE ďalej. Mám o PAE, ale to len ukazuje, 2gb Reseating pokúšali pomocou rôznych slotů a jeden klacek na čas, nikto nie je správna, ale to len ukazuje, 2GB ... msinfo ukazuje 4 GB, takže nemá BIOS, ale všetko ukazuje, ako 2 GB. Každý, kto vedia, prečo to tak deje? EDIT: promiň, ak je to trochu ťažké si predstaviť, nebolo oznámenie pri vysielaní ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká je vaša grafická karta?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to 4 GB za všetko, takže všetko, čo ostatné položky (GFX karty apod) si to taky.
| |||
| |||
| Ok, moja grafická karta HD4870 1gb, pretože XP je možné zobraziť iba 3GB, trvá 1GB vypnúť, že jo?
|
| |||
| |||
| Jo.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ahh, áno. Programy, hry atď môžete stále používať RAM, ktoré nie je zobrazené keď som správne? Vďaka.
|
| |||
| |||
| Nie, že RAM je mapovaná na grafickú kartu, keď jadro je zaťažený, nemôže byť znovu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Počkat, takže som 4GB 1GB je mapovaná na grafickú kartu, takže je 3gigabajt doľava ... ale môžem použiť iba 2GB?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
To vysvetľuje, že je veľmi jasne. Vďaka.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalovať Windows 7 32bit alebo 64bit | robina80 | Operačné systémy Windows | 9 | 24.októbra 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Operačné systémy Windows | 8 | 19.Septembra 2009 12:52 |
| Windows XP 32bit Sp2 súboru Display Problem | Zkormoutil | Všeobecné Software Chat | 2 | 18. marca 2009 06:25 |
| Windows x64 nedá spustiť žiadne 32bit aplikácií | thirdmotion | Operačné systémy Windows | 3 | 29. januára 2008 11:00 |
| Windows XP 32bit alebo 64bit Akýkoľvek rozdiel? | Fatpigeon | Operačné systémy Windows | 4 | 13. decembra 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |