![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам рачунар са 4ГБ РАМ-а, те сам свестан да КСП могу да се приказују само 3.сометхинг ГБ са ПАЕ на. Имам ПАЕ на, но то само показује 2ГБ. Покушали ресеатинг, коришћењем различитих слот, а један стицк на време, нико се неисправан, али то само показује 2ГБ ... мсинфо показује 4ГБ, тако се БИОС, али све остало што се показује као 2ГБ. Било ко да зна зашто је ово дешава? Едит: извињавамо се ако је нешто тешко видети, зар не приметити приликом објављивања ...
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који је ваш видео картицу?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ит'с 4ГБ за све, тако да сви ви остали предмети (ГФКС картице итд) извади га превише.
| |||
| |||
| Ок, моја графичка картица ХД4870 1ГБ, јер КСП могу да се приказују само 3гб, она узима 1ГБ офф то право?
|
| |||
| |||
| Ыеп.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ахх, у реду. Програми, игре, итд и даље могу користити и РАМ-а да се не приказује ипак, ја тачно? Хвала.
|
| |||
| |||
| Не, тај РАМ се пресликавају на видео картици када се кернел учита, не може се реаллоцатед.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Чекај, па сам 4ГБ. 1ГБ је мапирати на видео картицу, па је 3гб лево ... али ја могу да користе само 2ГБ?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
То је врло јасно објашњава. Хвала.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталирајте Уиндоус 7 32бит или 64бит | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 24. Окт 2009 08:12 |
| Оперативни систем Уиндоус Виста 32бит> 64бит надоградњу | Оззие82 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 19. Јул 2009 12:52 |
| Уиндоус Ксп 32бит СП2 Филе Дисплаы Проблем | Мутан | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 18 март 2009 06:25 |
| Уиндоус кс64 неће почети било који 32бит апликације | тхирдмотион | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 29 јануар 2008 11:00 |
| Уиндоус КСП 32бит или 64бит Било која разлика? | Фатпигеон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13 децембар 2007 13:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |