![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене з'явився комп'ютер з 4 ГБ оперативної пам'яті, і знаю, що XP може показувати тільки 3.something ГБ з PAE далі. Я PAE включений, але він показує тільки 2GB. Спроба притирання, використовуючи різні слоти, і одна палиця в той час, ні один є помилковими, але це тільки показує, 2GB ... MSINFO показує 4 Гб, тому чи в BIOS, але все інше показує, до 2 Гбайт. Хто-небудь знати, чому це відбувається? EDIT: Вибачте, якщо це трохи важко побачити, не помітити, коли Надсилання ...
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка ваша відеокарта?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це все 4 Гб, тому все, що вам інших пунктів (GFX карти, тощо) приймає з нього теж.
| |||
| |||
| Добре, моя відеокарта HD4870 1GB, оскільки XP можуть тільки показувати 3gb, вона займає 1gb від цього права?
|
| |||
| |||
| Так.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ах, добре. Програми, ігри і т.д. все ще може використовувати оперативну пам'ять, яка не показує, хоча, я можу виправити? Спасибо.
|
| |||
| |||
| Ні, ОЗУ переходить до відеокарти при завантаженні ядра, воно не може бути переміщений.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Почекайте, так що я 4gb. 1GB переходить до відеокарти, тому 3gb поїхав ... але я можу використовувати тільки 2GB?
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
Цим і пояснюється це дуже чітко. Спасибо.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows 7 32bit чи 64bit | robina80 | Операційні системи Windows | 9 | 24 жовтня 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit оновлення | Ozzie82 | Операційні системи Windows | 8 | 19 вересня 2009 12:52 |
| Windows XP 32bit СК2 файлу відображається повідомлення про неполадки | Troubled | General Software чат | 2 | 18 березня 2009 06:25 |
| Windows x64 не буде запускати будь-які додатки 32bit | thirdmotion | Операційні системи Windows | 3 | 29 січня 2008 11:00 |
| Windows XP 32bit чи 64bit яка різниця? | Fatpigeon | Операційні системи Windows | 4 | 13 грудня 2007 13:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |