![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni mám otázku o počasí mám problém úzkým Mám dell XPS gen 5 s Pentium D 3ghz 2 GB paměti RAM a 9800gtx + nvidia grafickou kartou. Když spustím známky 06 benchmark jsem jen získat 16 fps průměrně a moje graphcs karta overclocked příliš silně. Vypadá to, že s touto grafickou kartou by mělo být i získání více než 16 ... Pokud bych měl dostat nový processer Jak zjistím, zda mé desce může přijmout? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na Pentium D není velký čip, který nahradí ji něčím víc by měli slušný dopad.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Dimension RAM upgrade Troubles | HeadWound | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 29.září 2009 05:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Co se 2 procesory znamená? | phillipbooker08 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 6. června 2009 10:19 |
| Dell L400 RAM upgrade | linuxgeek2008 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 15. prosince 2008 13:02 |
| Zajímá vás, co automobil koupit | Black Magic | Vypnout Téma diskuze | 1 | 18. Září 2008 09:26 |
| Dell 4550 Upgrade na pevný disk SATA | wpaul281 | Obecné Hardware Chat | 7 | 10. března 2008 03:50 |
| Thread Nástroje | |
| |