![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek van egy kérdés időjárás Van egy szűk probléma Van egy Dell XPS Gen 5, Pentium D 3GHz 2 GB RAM és egy 9800gtx + nVidia grafikus kártya. ha fut a védjegyet 06 benchmark Én csak kapok 16 fps átlag, és az én graphcs-kártya overclocked erősen is. Úgy tűnik, hogy a grafikus kártya kellene Egyre több mint 16 ... Ha szükség van egy új processer Honnan tudom, ha az alaplap tudja fogadni azt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Pentium D nem egy nagy chip, helyébe valami többet kell tennie a jelenlegi tisztességes hatása.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Dimension RAM Upgrade zavargások | HeadWound | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | Szeptember 29, 2009 05:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Mit jelent a 2 CPU-k jelent? | phillipbooker08 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 6. június 2009 10:19 |
| Dell L400 RAM Upgrade | linuxgeek2008 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 15. december 2008 13:02 |
| Barangolás Mi autót vesz | Black Magic | Off Topic Discussion | 1 | 18. Szeptember 2008 09:26 |
| Dell 4550 Upgrade a SATA merevlemez | wpaul281 | Általános fémáru Chat | 7 | 10. március 2008 03:50 |
| Téma eszközök | |
| |