![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей я все є питання про погоду у мене є проблема вузького місця У мене є Dell XPS Gen 5 з Pentium D 3GHz 2 ГБ оперативної пам'яті і 9800GTX + графічних карт NVIDIA. Під час запуску з маркою 06 Benchmark я тільки отримувати 16 кадрів середнього і моя graphcs карти розігнався занадто сильно. Схоже, що я з графічною картою повинні одержувати більше 16 ... Якщо мені потрібно, щоб отримати новий processer Як я дізнаюся, що моя материнська плата може прийняти цю пропозицію? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium D не є великою чіп, замінивши його чимось більш актуальне повинна зробити гідний впливу.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Dimension RAM Upgrade Смутного | HeadWound | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 29 вересня 2009 05:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 процесора) - Що значить 2 процесорів на увазі? | phillipbooker08 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 6 червня 2009 10:19 |
| Dell L400 RAM Upgrade | linuxgeek2008 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 15 грудня 2008 13:02 |
| Хочете знати, що машину купити | Чорна магія | Off Topic Discussion | 1 | 18 вересня 2008 09:26 |
| Dell 4550 оновленню жорсткий диск на SATA | wpaul281 | Генеральний обладнання чат | 7 | 10 березня 2008 03:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |