![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз се интересувам, ако това ще дам моя компютър леко повиши ефективността. И ако е така какво трябва да се състои. моите шансове на модернизация компютри е следваща Mar-април.
Благодарности |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравей NathanNP,
Можеш да overclock на процесора. Трябва да се обмисли охлаждане в момента имате в компютъра, и какво е FSB? Можеше ъпгрейд на процесора с по-висока FSB, като може би най-малко веднъж на два етапа. Кажи, че е 400 FSB може да се измъкне с 533. Преработвателите само цена 10-20 лири stearling (образувано от USD). Можете ли да ми се размине с повишаване на FSB на вашата памет вместо? Ето каква е текущата памет? Дали тя PC2100? Ще дънната предприемат по-висока FSB? Можете да разберете, като отидете на дънната платка / компютър произвежда уеб сайт и гледам го, проверете спецификационен години. След това отидете до Kinston уеб сайт и проверка на паметта графики, те са много добри. Аз преустроени ми IBM T-30 лаптопа памет от FSB 400 до FSB 533. Аз просто гледам за 1 гиг DDR овен за нея, когато видях, графиката е FSB 533 овен, хладна.