menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

By moje P4 520 obsloužit přetaktování?

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 15:52
Nový člen skupiny

Default By moje P4 520 obsloužit přetaktování?

Mám zájem, pokud to bude dávat můj PC mírné zvýšení výkonu. A pokud ano, co musí konat. moje šance na modernizaci počítačů je dalším březen-Dubnu.

Díky
Old 12 června 2009, 02:11
Dárce Skupina

Default By moje P4 520 obsloužit přetaktování?

Ahoj NathanNP,

Dalo by se přetaktování procesoru.

Musíte zvážit chlazení máte v současnosti v počítači, a co je FSB?

Dalo by se upgrade procesoru na vyšší FSB, nejméně o dvě kroky. Řekni, že je 400 FSB můžete odejít s 533. Procesory pouze náklady 10-20libra stearling (převést z USD).

Můžeš odejít se zvýšením FSB na paměťové místo?

To je to, co je aktuální paměti? Je PC2100? Bude deska mít vyšší FSB?

Můžete zjistit, že přejdete na desce / počítače vyrábí webové stránky a hledají to, podívejte se na to spec. Potom jděte na webové stránky Kinston a zkontrolovat paměť grafy, jsou velmi dobré.

I moje IBM modernizované T-30 notebooku paměť z FSB 400 na FSB 533. Jen jsem hledal 1 koncert DDR RAM za to, když jsem viděl graf měl FSB 533 RAM, v pohodě.

Můj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základní deska:
ASUS P5K D / WiFi
Paměť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vestavěný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chlazení:
Thermalake, vlak 3 Ton
Síť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potřebujete nový.
Operační systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hledáte netbooků, který zvládne Adobe Dreamweaver, Flash a Illustrator 4D (Fordy (Ford) Ollie Notebooky, Mobily a PDA 5 8.října 2009 11:57
Lze tento počítač zvládnout Xmen Počátky: Wolverine? jasah PC a herní konzole 9 30. června 2009 13:58
Jak zacházet nově postavené PC? sunnyatscot Obecné Hardware Chat 5 22. ledna 2009 12:28
Budou moje PSU zpracovat novou plošinu robina80 Případy & Napájecí zdroje 2 1. prosince 2008 14:23
Může moje zvuková rukojeť 5,1 obklopují? jimmy_fowler Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. srpna 2007 15:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.