By moje P4 520 obsloužit přetaktování? Ahoj NathanNP,
Dalo by se přetaktování procesoru.
Musíte zvážit chlazení máte v současnosti v počítači, a co je FSB?
Dalo by se upgrade procesoru na vyšší FSB, nejméně o dvě kroky. Řekni, že je 400 FSB můžete odejít s 533. Procesory pouze náklady 10-20libra stearling (převést z USD).
Můžeš odejít se zvýšením FSB na paměťové místo?
To je to, co je aktuální paměti? Je PC2100? Bude deska mít vyšší FSB?
Můžete zjistit, že přejdete na desce / počítače vyrábí webové stránky a hledají to, podívejte se na to spec. Potom jděte na webové stránky Kinston a zkontrolovat paměť grafy, jsou velmi dobré.
I moje IBM modernizované T-30 notebooku paměť z FSB 400 na FSB 533. Jen jsem hledal 1 koncert DDR RAM za to, když jsem viděl graf měl FSB 533 RAM, v pohodě.
Můj systém: Ouch Processor (s): Core 2 Quad@3.05 GHz | Základní deska: ASUS P5K D / WiFi | Paměť RAM: 4 Gig | Grafické karty (s): Nvidia 8500 GT | Zvuková karta: Dva, vestavěný, SoundBlaster PIC 512 | Pevný disk (y): SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig | Optická mechanika (s): 2 DVD - + RW | Case / PSU: Antec 500W | Chlazení: Thermalake, vlak 3 Ton | Síť / Internet: Firewalled hardware a software | Monitor (s): Princeton 19 "LCD - Potřebujete nový. | Operační systém (y): XP, Win 7 32, Win 7 64 | |