μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Θα μου P4 520 χειριστεί ένα overclock;;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 15:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Θα μου P4 520 χειριστεί ένα overclock;;

Με ενδιαφέρει αν αυτό θα δώσει τον υπολογιστή μου μια μικρή ώθηση επιδόσεις. Και αν ναι, ποιο πρέπει να λάβει χώρα. πιθανότητές μου για την αναβάθμιση Η / Υ είναι επόμενο Μάρτιο-Απρίλιο.

Ευχαριστώ
Old 12 Ιουν 2009, 02:11
Ομάδα Δωρητών

Default Θα μου P4 520 χειριστεί ένα overclock;;

Γεια NathanNP,

Θα μπορούσατε να overclock τον επεξεργαστή.

Θα πρέπει να εξεταστεί η ψύξη έχετε στον υπολογιστή, και ποιο είναι το FSB;

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή σε υψηλότερο FSB, τουλάχιστον για ίσως δύο βήματα. Λένε ότι είναι 400 FSB μπορείτε να ξεφύγουμε με 533. Οι μεταποιητές μόνο κόστος 10-20 λίρες stearling (μετατροπή από δολάρια ΗΠΑ).

Μπορείτε να ξεφύγουμε με την αύξηση του FSB της μνήμης σας αντί;

Αυτό ακριβώς είναι η σημερινή μνήμη; Είναι PC2100; Μπορεί η μητρική πλακέτα λαμβάνουν υψηλότερο FSB;

Μπορείτε να βρείτε πηγαίνοντας προς τη μητρική πλακέτα / υπολογιστή ιστοσελίδα κατασκευάζει και αναζητούν το πάνω, ελέγξτε τα spec της. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα Kinston και ελέγχει τη μνήμη χάρτες, είναι πολύ καλή.

Θα αναβαθμιστεί μου IBM T-30 laptop μνήμης FSB από 400 σε FSB 533. Απλά ψάχνει για 1 GIG DDR RAM για αυτό όταν είδα το διάγραμμα είχε FSB 533 RAM, δροσερό.

Το σύστημά μου: Ωχ

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Motherboard:
ASUS P5K Δ / WiFi
Μνήμες:
4 Gig
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 8500 GT
Κάρτα Ήχου:
Δύο, ενσωματωμένα, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 Gig, 370 Gig, 400 Gig
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 500W
Ψύξη:
Thermalake, Σιδηροδρομικός 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled υλικού και λογισμικού
Monitor (ες):
Princeton 19 "LCD - Χρειάζεστε ένα νέο.
Operating System (s):
XP, Win 7 32, Νίκη 7 64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.