![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Με ενδιαφέρει αν αυτό θα δώσει τον υπολογιστή μου μια μικρή ώθηση επιδόσεις. Και αν ναι, ποιο πρέπει να λάβει χώρα. πιθανότητές μου για την αναβάθμιση Η / Υ είναι επόμενο Μάρτιο-Απρίλιο.
Ευχαριστώ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Γεια NathanNP,
Θα μπορούσατε να overclock τον επεξεργαστή. Θα πρέπει να εξεταστεί η ψύξη έχετε στον υπολογιστή, και ποιο είναι το FSB; Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή σε υψηλότερο FSB, τουλάχιστον για ίσως δύο βήματα. Λένε ότι είναι 400 FSB μπορείτε να ξεφύγουμε με 533. Οι μεταποιητές μόνο κόστος 10-20 λίρες stearling (μετατροπή από δολάρια ΗΠΑ). Μπορείτε να ξεφύγουμε με την αύξηση του FSB της μνήμης σας αντί; Αυτό ακριβώς είναι η σημερινή μνήμη; Είναι PC2100; Μπορεί η μητρική πλακέτα λαμβάνουν υψηλότερο FSB; Μπορείτε να βρείτε πηγαίνοντας προς τη μητρική πλακέτα / υπολογιστή ιστοσελίδα κατασκευάζει και αναζητούν το πάνω, ελέγξτε τα spec της. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα Kinston και ελέγχει τη μνήμη χάρτες, είναι πολύ καλή. Θα αναβαθμιστεί μου IBM T-30 laptop μνήμης FSB από 400 σε FSB 533. Απλά ψάχνει για 1 GIG DDR RAM για αυτό όταν είδα το διάγραμμα είχε FSB 533 RAM, δροσερό.