![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam zainteresiran ako ovaj htijenje popuštanje moj PC blagi pojačati performanse. I ako da što treba da se odvija. moje šanse za nadogradnju računala je sljedeći ožujak-travanj.
Hvala |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi NathanNP,
Moglo bi overclock procesora. Morate uzeti u obzir hlađenja koji trenutno imate u računalu, a što je FSB? Mogli biste nadograditi procesor na viši FSB, barem na možda dva koraka. Kažu da je 400 FSB ste svibanj dobiti daleko sa 533. Procesori samo trošak 10-20 funti stearling (pretvoren od USD). Mogu li izaći na kraj sa povećanjem FSB vaše memorije umjesto? To je ono što je trenutna memorija? Je li PC2100? Hoće li matična ploča uzeti veći FSB? Možete saznati tako da odete na matične ploče / računalo izrađuje web stranice i obličje Internet gore, provjerite spec.'s. Zatim idite na Kinston web stranice i provjerite memorijske karte, one su vrlo dobro. Sam unaprijeđen moj IBM T-30 laptop memorija od 400 do FSB 533 FSB. Sam bio pravedan obličje za 1 harpun DDR ram za to kad sam vidio grafikona je FSB 533 RAM-a, super.