kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Vajon az én P4 520 kezelni az overclock?

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 15:52
Új tag Csoport

Default Vajon az én P4 520 kezelni az overclock?

Én vagyok érdekelt, ha ez majd a PC egy kis teljesítmény-növekedést. És ha igen, mit kell történnie. Saját esélyeit korszerűsítés PC következő március-április.

Köszönöm
Old Június 12 2009, 02:11
Donor Group

Default Vajon az én P4 520 kezelni az overclock?

Szia NathanNP,

Lehet overclock a processzort.

Meg kell vizsgálni a hűtést jelenleg még a számítógép, és mi az FSB?

Lehet upgrade a processzor, amely egy magasabb FSB, legalább a talán két lépésből áll. Mondd, hogy ez egy 400 FSB kap a 533-re. A feldolgozók költségeit csak 10-20 fontot stearling (átalakítható USD).

Can you get away növekvő az FSB meg memória helyett?

Ez az, amit a jelenlegi memória? Vajon PC2100? Vajon az alaplap veszi a magasabb FSB?

Találja ki lesz az alaplap / számítógép gyárt honlapja és keresi fel, ellenőrizze a spec is. Akkor menj a Kinston honlapja és ellenőrzi a memória térképek, ezek nagyon jó.

Azt én frissített IBM T-30 laptop memória az FSB 400 FSB 533. Én csak kerestem 1 koncert DDR RAM-mal is, amikor láttam, hogy a térkép volt FSB 533 RAM, cool.

My System: Ouch

Processzor (ok):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Alaplap:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memória:
4 koncert
Grafikus kártya (k):
Nvidia 8500 GT
Hangkártya:
Két, a beágyazott, SoundBlaster PIC 512
Merevlemez (ek):
SSD 64 GIG, 370 koncert, 400 koncert
Optikai meghajtó (k):
2 DVD - + RW
Case / tápegység:
Antec 500W
Hűtés:
Thermalake, vonatérzékelési 3 Ton
Hálózat / Internet:
Firewalled hardver és szoftver
Monitor (ok):
Princeton 19 "LCD - Kell egy új.
Operációs rendszer (ek):
XP, Win 7 32, 7 64 győzelem
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.