![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok érdekelt, ha ez majd a PC egy kis teljesítmény-növekedést. És ha igen, mit kell történnie. Saját esélyeit korszerűsítés PC következő március-április. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia NathanNP, Lehet overclock a processzort. Meg kell vizsgálni a hűtést jelenleg még a számítógép, és mi az FSB? Lehet upgrade a processzor, amely egy magasabb FSB, legalább a talán két lépésből áll. Mondd, hogy ez egy 400 FSB kap a 533-re. A feldolgozók költségeit csak 10-20 fontot stearling (átalakítható USD). Can you get away növekvő az FSB meg memória helyett? Ez az, amit a jelenlegi memória? Vajon PC2100? Vajon az alaplap veszi a magasabb FSB? Találja ki lesz az alaplap / számítógép gyárt honlapja és keresi fel, ellenőrizze a spec is. Akkor menj a Kinston honlapja és ellenőrzi a memória térképek, ezek nagyon jó. Azt én frissített IBM T-30 laptop memória az FSB 400 FSB 533. Én csak kerestem 1 koncert DDR RAM-mal is, amikor láttam, hogy a térkép volt FSB 533 RAM, cool.