![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mane domina, jei tai leis mano PC nežymiai padidinti efektyvumą. Ir jei taip, kas turi vykti. Mano galimybes modernizuoti kompiuterius šalia Mar-balandžio mėn. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi NathanNP, Galima overclock procesorius. Jums reikia apsvarstyti aušinimo šiuo metu jūs turėti kompiuterį, ir kas yra FSB? Galėtumėte atnaujinti procesorius didesnis FSB, bent jau apie gal dviem etapais. Pasakyti, kad tai 400 FSB, jums gali išsisukti su 533. Perdirbėjai, tik kaina 10-20 svarų stearling (konvertuoti iš USD). Ar galite sau leisti padidinti savo atminties FSB vietoj? Tai, kas šiuo metu yra atmintis? Ar PC2100? Ar Portatiles imtis didesnės FSB? Jūs galite sužinoti kreipdamiesi į plokštę / Kompiuteriniai gamina svetainės ir ieško jį, patikrinkite, ar yra spec. Tada eikite į Kinston svetainės ir patikrinti atminties schemų, jie yra labai geri. Aš atnaujinau savo IBM T-30, Laptop Memory FSB nuo 400 iki FSB 533. I was just looking for 1 koncertą DDR RAM už tai, kai aš pamačiau, diagramos buvo FSB 533 ram, kietas.