Mi-ar P4 520 manipula un overclock?? Max NathanNP,
Ai putea overclock la procesor.
Ai nevoie de a lua în considerare răcire în prezent aveţi în calculator, şi ceea ce este de FSB?
Ai putea upgrade de procesor la un FSB mai mare, de cel puţin pe poate două etape. Spune-o este un FSB 400 s-ar putea să scape cu 533. Procesoare numai costul 10-20 lire stearling (convertite din dolari SUA).
Poti sa scapi cu creşterea FSB de memorie în loc?
Aceasta este ceea ce este în curs de memorie? Este PC2100? Placa de bază se va lua o mai mare FSB?
Puteţi afla prin deplasarea la placa de bază / computer produce site-ul web şi căutaţi-l în sus, verificaţi spec. lui. Atunci du-te la Kinston verifica site-ul web şi diagrame de memorie, acestea sunt foarte bune.
Am actualizat meu IBM T-30 laptop-ul de memorie de la 400 la FSB FSB 533. Am fost căutat timp de 1 gig DDR RAM pentru ea, când am văzut diagrama avut FSB 533 RAM, misto.
Sistemul meu: Ouch Procesor (e): Core 2 GHz Quad@3.05 | Plăci de bază: ASUS P5K D / WiFi | Memorie RAM: 4 gig | Placă grafică (e): Nvidia 8500 GT | Placă de sunet: Doi, încorporat, SoundBlaster PIC 512 | Hard Drive (e): SSD 64 gig, 370 gig, 400 gig | Optical Drive (e): 2 DVD - + RW | Cauza / PSU: Antec 500W | Răcire: Thermalake, Train 3 Ton | Network / Internet: Firewalled hardware şi software | Monitor (e): Princeton 19 "LCD - Aveţi nevoie de unul nou. | Sistem de operare (e): XP, 7 Win 32, Win 7 64 | |