menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

By moje P4 520 obslúžiť přetaktování?

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 15:52
Nový člen skupiny

Default By moje P4 520 obslúžiť přetaktování?

Mám záujem, ak to bude dávať môj PC mierne zvýšenie výkonu. A ak áno, čo musí konať. moje šance na modernizáciu počítačov je ďalším marec-apríli.

Vďaka
Old 12 júna 2009, 02:11
Darcu Skupina

Default By moje P4 520 obslúžiť přetaktování?

Ahoj NathanNP,

Dalo by sa přetaktování procesoru.

Musíte zvážiť chladenie máte v súčasnosti v počítači, a co je FSB?

Dalo by sa upgrade procesora na vyššiu FSB, najmenej o dva kroky. Povedz, že je 400 FSB môžete odísť s 533. Procesory len náklady 10-20libra stearling (previesť z USD).

Môžeš odísť so zvýšením FSB na pamäťové miesto?

To je to, čo je aktuálne pamäti? Je PC2100? Bude doska mať vyššiu FSB?

Môžete zistiť, že prejdete na doske / počítače vyrába webové stránky a hľadajú to, pozrite sa na to spec. Potom choďte na webové stránky Kinston a skontrolovať pamäť grafy, sú veľmi dobré.

I moje IBM rekonštruované T-30 notebooku pamäť z FSB 400 na FSB 533. Len som hľadal 1 koncert DDR RAM za to, keď som videl graf mal FSB 533 RAM, v pohodě.

Môj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základná doska:
ASUS P5K D / WiFi
Pamäť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chladenie:
Thermalake, vlak 3 Ton
Sieť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový.
Operačný systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hľadáte netbooků, ktorý zvládne Adobe Dreamweaver, Flash a Illustrator 4D (Ford (Ford) Ollie Notebooky, Mobily a PDA 5 8.října 2009 11:57
Možno tento počítač zvládnuť xmen Počátky: Wolverine? jasah PC a herné konzoly 9 30. júna 2009 13:58
Ako zaobchádzať novo postavené PC? sunnyatscot Všeobecné Hardware Chat 5 22. januára 2009 12:28
Budú moje PSU spracovať novú plošinu robina80 Prípady & Napájacie zdroje 2 1. decembra 2008 14:23
Môže moje zvuková rukoväť 5,1 obklopujú? jimmy_fowler Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 14 9. augusta 2007 15:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.