By moje P4 520 obslúžiť přetaktování? Ahoj NathanNP,
Dalo by sa přetaktování procesoru.
Musíte zvážiť chladenie máte v súčasnosti v počítači, a co je FSB?
Dalo by sa upgrade procesora na vyššiu FSB, najmenej o dva kroky. Povedz, že je 400 FSB môžete odísť s 533. Procesory len náklady 10-20libra stearling (previesť z USD).
Môžeš odísť so zvýšením FSB na pamäťové miesto?
To je to, čo je aktuálne pamäti? Je PC2100? Bude doska mať vyššiu FSB?
Môžete zistiť, že prejdete na doske / počítače vyrába webové stránky a hľadajú to, pozrite sa na to spec. Potom choďte na webové stránky Kinston a skontrolovať pamäť grafy, sú veľmi dobré.
I moje IBM rekonštruované T-30 notebooku pamäť z FSB 400 na FSB 533. Len som hľadal 1 koncert DDR RAM za to, keď som videl graf mal FSB 533 RAM, v pohodě.
Môj systém: Ouch Processor (s): Core 2 Quad@3.05 GHz | Základná doska: ASUS P5K D / WiFi | Pamäť RAM: 4 Gig | Grafické karty (s): Nvidia 8500 GT | Zvuková karta: Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512 | Pevný disk (y): SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig | Optická mechanika (s): 2 DVD - + RW | Case / PSU: Antec 500W | Chladenie: Thermalake, vlak 3 Ton | Sieť / Internet: Firewalled hardware a software | Monitor (s): Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový. | Operačný systém (y): XP, Win 7 32, Win 7 64 | |