мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Желиш моје П4 520 руковати једна оверцлоцк?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 15:52
Нови члан групе

Default Желиш моје П4 520 руковати једна оверцлоцк?

Ја сам заинтересован да данашји воља давати мој ПЦ благи појачати перформансе. И ако да шта треба да се одвија. моје шансе за надоградњу рачунара је следећи март-април.

Хвала
Old 12. јуни 2009, 02:11
Донаторска Група

Default Желиш моје П4 520 руковати једна оверцлоцк?

Бок НатханНП,

Могло би оверцлоцк процесора.

Треба узети у обзир хлађења који тренутно имате у рачунару, а што је ФСБ?

Могли бисте надоградити процесор на виши ФСБ, барем на можда два корака. Кажу да је 400 ФСБ сте мај добити далеко са 533. Процесори само костим 10-20 фунти стеарлинг (претворен од УСД).

Могу ли изаћи на крај са повећањем ФСБ ваше меморије уместо?

То је оно што је тренутна меморија? Да ли је ПЦ2100? Хоће ли матична плоча узети већи ФСБ?

Можете сазнати тако да одете на матичне плоче / рачунар израђује уеб странице и поглед то сеттле, проверите спец 'с. Затим идите на Кинстон уеб странице и проверите меморијске карте, оне су врло добро.

Сам унапријеђен мој ИБМ Т-30 лаптоп меморија од 400 до ФСБ 533 ФСБ. ЈА је праведан хандсоме за 1 харпун ДДР рам за то кад сам видео графикона је ФСБ 533 РАМ-а, супер.

Мы Сыстем: Оуцх

Процесор (и):
Цоре 2 Куад@3.05 ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К Д / УиФи
РАМ меморија:
4 харпун
Графичка картица (е):
НВИДИА 8500 ГТ
Соунд Цард:
Две, уметнут, СоундБластер ПИЦ 512
Тврди диск (и):
ССД 64 кочија, 370 харпун, 400 харпун
Оптички погон (е):
2 ДВД - + РУ
Цасе / псу:
Антец 500У
Хлађење:
Тхермалаке, жељезнични 3 Тон
Нетуорк / Интернет:
Фиреуаллед хардвер и софтвер
Монитор (е):
Принстон 19 "ЛЦД - Требате нову.
Оперативни систем (е):
КСП, 7 Уин 32, Уин 7 64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тражите лаптоп који може да обави Адобе Дреамуеавер, Фласх и Илустратор 4Д (Форды (Форд) Оллие Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 8. Окт 2009 11:57
Могу носити са овом рачунару Ксмен Поријекло: уолверине? јасах ПЦ & конзоле Игре 9 30. јуна 2009 13:58
Како се носити са новоизграђене ПЦ? сунныатсцот Генерал Хардуаре Цхат 5 22 јануар 2009 12:28
Хоће ли моје псу руковати новим катарка робина80 Цасес & Поуер Супплиес 2 1 децембар 2008 14:23
Може ли моја звучну ручка 5,1 сурроунд? јиммы_фоулер Звук, Спеакерс & МП3 плејери 14 9 аугуст 2007 15:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц