Желиш моје П4 520 руковати једна оверцлоцк? Бок НатханНП,
Могло би оверцлоцк процесора.
Треба узети у обзир хлађења који тренутно имате у рачунару, а што је ФСБ?
Могли бисте надоградити процесор на виши ФСБ, барем на можда два корака. Кажу да је 400 ФСБ сте мај добити далеко са 533. Процесори само костим 10-20 фунти стеарлинг (претворен од УСД).
Могу ли изаћи на крај са повећањем ФСБ ваше меморије уместо?
То је оно што је тренутна меморија? Да ли је ПЦ2100? Хоће ли матична плоча узети већи ФСБ?
Можете сазнати тако да одете на матичне плоче / рачунар израђује уеб странице и поглед то сеттле, проверите спец 'с. Затим идите на Кинстон уеб странице и проверите меморијске карте, оне су врло добро.
Сам унапријеђен мој ИБМ Т-30 лаптоп меморија од 400 до ФСБ 533 ФСБ. ЈА је праведан хандсоме за 1 харпун ДДР рам за то кад сам видео графикона је ФСБ 533 РАМ-а, супер.
Мы Сыстем: Оуцх Процесор (и): Цоре 2 Куад@3.05 ГХз | Матичне плоче: Асус П5К Д / УиФи | РАМ меморија: 4 харпун | Графичка картица (е): НВИДИА 8500 ГТ | Соунд Цард: Две, уметнут, СоундБластер ПИЦ 512 | Тврди диск (и): ССД 64 кочија, 370 харпун, 400 харпун | Оптички погон (е): 2 ДВД - + РУ | Цасе / псу: Антец 500У | Хлађење: Тхермалаке, жељезнични 3 Тон | Нетуорк / Интернет: Фиреуаллед хардвер и софтвер | Монитор (е): Принстон 19 "ЛЦД - Требате нову. | Оперативни систем (е): КСП, 7 Уин 32, Уин 7 64 | |