Б. моя ручка P4 520 розгін? Привіт NathanNP,
Ви могли б розігнати процесор.
Вам необхідно враховувати охолодження зараз у вас в комп'ютері, і що в ФСБ?
Ви могли б оновленням процесора для більш високої FSB, по крайней мере, може бути, на два кроки. Скажіть, що це 400 FSB можна зійти з рук 533. Тільки процесори вартістю 10-20 фунтів stearling (у перерахунку з доларів США).
Чи можете ви піти зі збільшенням ФСБ у вашій пам'яті замість цього?
Це те, що поточний пам'яті? Хіба PC2100? Чи буде приймати плати вище ФСБ?
Ви можете дізнатися, зайшовши в материнську плату / комп'ютер виробляє веб-сайт і переглядати його вгору, перевірити Spec's. Потім перейдіть на веб-сайт, щоб переглянути Kinston картах пам'яті, вони дуже гарні.
Я оновив Мій IBM T-30 пам'яті ноутбука від 400 до FSB FSB 533. Я просто дивлюся на 1 DDR RAM для концерту, коли я побачив, графік був FSB 533 RAM, прохолодно.
Моя система: Уч Процесор (и): Core 2 ГГц Quad@3.05 | Материнська плата: ASUS P5K D / WiFi | ОЗУ: 4 Gig | Графічна карта (и): Nvidia 8500 GT | Звукова карта: Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512 | Жорсткий диск (и): SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig | Оптичний привід (и): 2 DVD - + RW | Діло / PSU: Antec 500W | Охолодження: Thermalake, 3-тонний потяг | Мережі / Інтернет: Файрволом апаратне та програмне забезпечення | Монітор (и): Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий. | Операційна система (и): XP, 7 Win 32, Win 7 64 | |