| Привет!
Наскоро ми HP dv1000 палата започна hibernating без инструкции да направя така, и без компютър е по ниска мощност. Често тя hibernates преди или непосредствено след влизане в системата на XP. Реших да опитам изключвам машината и unseating / reseating овена. После съм влязъл в XP и започва да ползва машината, без да е проблем. Така че аз се опитах да се направи по-голямата част от възможността, и зимен сън с увреждания в контролния панел. За съжаление, като goofball, аз тръгнах от компютър, когато той е действал на батерията сила, и с времето се върнах тя е изключен. Когато свързани го AC и се опитали да обувка, тя не е в режим на "заспиване" Влез в екрана. Вместо това, XP ми даде възможност да се рестартира, изключване, или стенд-бай. Избрах затвори надолу, без седалка и reseated на RAM отново, booted машината, и то работилница глоба отново. Е добре, че аз съм в състояние да въведете това съобщение! Може ли някой да обясни защо се пръкват на RAM, както и включване то отново прави разлика? Има ли нещо, което мога да направя за да се предотврати от машината изключи автоматично? Бих оценявам някои посока!
Благодарности. |