menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

XP vypne, pokud jsem zbavit / reseat RAM! - HP Pavillion DV1000

Reply

Thread Nástroje
Old 3. června 2009, 20:35
Nový člen skupiny

Ahoj!

Právě moje hp pavilon dv1000 začal hibernating bez pokyn, aby tak učinily, a to bez počítače je nízká moc. Často to hibernates před nebo bezprostředně po přihlášení do XP. Rozhodl jsem se zkusit uzavírací stroje dolů a unseating / reseating RAM. Potom jsem přihlášen XP a začal používat stroj bez problémů. Tak jsem se snažil co nejlépe využít příležitostí, a zdravotně postižené hibernace v ovládacím panelu. Bohužel, jako goofball, jsem pryč od počítače, když byl spuštěn na baterie, a do doby, kdy jsem je měl zpátky vypnete. Když jsem ho připojen k AC a pokusil boot to, že nebyly přezimovat na log-in obrazovky. Místo XP mi dal možnost restartovat, vypnout, nebo stand-by. Vybrala jsem si vypnout, unseated a reseated RAM opět nastartoval stroj, a to opět funguje. Tak dobře, že jsem schopen psát tuto zprávu! Může někdo vysvětlit, proč odprýskávání RAM a ucpání je zpět v udělá rozdíl? Je něco, co můžu udělat, aby se zabránilo stroj od vypínání automaticky? Já bych ocenil některé směrem!

Díky.
Old 4. června 2009, 15:43
Dárce Skupina

Já bych zkusit flash BIOSu, se zdá, jako jakési podivné ACPI problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.