XP τερματίζει αν δεν εκτοπίζω από αξίωμα / ξανακαθίζω RAM! - HP Pavilion DV1000
Γειά!
Πρόσφατα μου HP Pavilion dv1000 άρχισε hibernating ΧΩΡΙΣ εντολή να το κάνει, και τον υπολογιστή χωρίς τη χαμηλή ενέργεια. Συχνά, θα hibernates πριν ή αμέσως μετά συνδεθείτε στο XP. Αποφάσισα να προσπαθήσω shutting το μηχάνημα και να unseating / reseating τη μνήμη RAM. Μετά Ι συνδεδεμένοι σε XP και άρχισε να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή χωρίς πρόβλημα. Γι 'αυτό και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την ευκαιρία, και των ατόμων με αναπηρία αδρανοποίησης στον πίνακα ελέγχου. Δυστυχώς, όπως ένα goofball, I αποχώρησαν από τον υπολογιστή κατά την λειτουργία με μπαταρίες, και από τη στιγμή πήρα πίσω είχε κλείσει. Όταν είναι συνδεδεμένο με την AC και προσπάθησε να εκκινήσετε, δεν hibernate στο log-in οθόνη. Αντ 'αυτού, XP μου έδωσε την επιλογή για να ξεκινήσει πάλι, κλείσιμο, ή stand-by. Επέλεξα κλείσει, unseated και reseated τη μνήμη RAM και πάλι, εκκίνηση της μηχανής, και λειτουργεί και πάλι πρόστιμο. Οπότε καλά ότι είμαι σε θέση να το είδος αυτό το μήνυμα! Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί βρεθώ τη μνήμη RAM και να συνδέσετε αυτό το κάνει τη διαφορά; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να αποτραπεί το κλείσιμο του μηχανήματος από αυτόματα; Είχα κάποια κατεύθυνση εκτιμώ!
Ευχαριστώ.
|