XP isključi, osim ako sam zbaciti / metnuti RAM! - HP Paviljon DV1000
Zdravo!
Nedavno moj hp paviljon dv1000 počeo hibernating bez instrukcija to učiniti i bez računala se na niske snage. Često ga hibernirana prije ili odmah nakon prijave na XP. JA odlučio je da probati shutting stroja dolje i unseating / reseating RAM. Napokon sam prijavljeni na XP i počeo pomoću stroja bez problema. Pa sam pokušao iskoristiti mogućnost i onemogućena hibernacije na upravljačkoj ploči. Nažalost, kao goofball sam hodio daleko od kompjutera, kada je pokrenut na baterije, a po vremenu sam dobio natrag to je zatvorena. Kad sam spojen je na AC i pokušala to čizma to nije hibernaciju na log-in screen. Umjesto toga, XP mi dali mogućnost da ponovo, pričepiti dolje ili stand-by. Sam izabrao pričepiti dolje, unseated i reseated RAM opet, booted stroja, i Internet utvrde prekid ponovno. Tako dobro da sam u mogućnosti to tip ovu poruku! Može netko objasniti zašto popping RAM i plugging ga natrag u pravi razliku? Ima li nešto što možemo učiniti kako bi se spriječilo stroja iz isključuje automatski? Htio cijeniti neke smjeru!
Hvala.
|