![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló! Legutóbb az én HP Pavilion dv1000 kezdett hibernált nélkül utasítást erre, és anélkül, hogy a számítógép az alacsony energiafogyasztást. Gyakran előfordul, hogy hibernates előtt vagy után azonnal belép az XP. Úgy döntöttem, hogy próbálja meg becsapta a gép, és unseating / reseating a RAM. Később I. bejelentkezve XP és kezdett a gép probléma nélkül. Így próbáltam, hogy a legtöbb lehetőséget, és a fogyatékkal élő hibernáció a vezérlőpulton. Sajnos, mint egy goofball én ment el a számítógépet, amikor akkumulátorról üzemel, és mire én visszajövök már bezárták. Mikor kapcsolódik, hogy az AC és megkísérelte a csomagtartó, akkor nem Hibernálás a log-in képernyőn. Ahelyett, XP adta meg a lehetőséget, hogy indítsa újra, állítsd le, vagy stand-by. Úgy döntöttem, fogd meg, unseated és reseated a RAM újra indítható a gép, és ez szerkezet finom újra. Szóval jó, hogy én vagyok képes típusa ezt az üzenetet! Tud valaki magyarázni, hogy miért popping a RAM és bedugásával vissza teszi a különbség? Van valami, amit tehetek, hogy megakadályozza a gép automatikusan leáll? I'd appreciate bizonyos irányba! Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerintem próbáld a BIOS flash, úgy tűnik, mintha valami furcsa ACPI kérdés.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop kikapcsolja az akkumulátort | muzna | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 27. június 2009 11:34 |
| Mappa beállításai Disabled - HP Pavilion Notebook DV1000 Windows XP (SP2) | cuttingplier | A Windows operációs rendszerek | 3 | 22. április 2009 01:33 |
| Probléma cseréje LCD Inverter HP Pavilion Laptop Dv1000 | Szent | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 6. április 2009 00:53 |
| PC kikapcsolja azonnal | Axegrinder | Általános fémáru Chat | 9 | 13. december 2008 11:14 |
| USB eszköz leállásakor PC | chip | Általános fémáru Chat | 4 | 9. június 2008 12:54 |
| Téma eszközök | |
| |