פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

XP נסגר אלא אם כן אני unseat / reseat זיכרון RAM! - ביתן HP DV1000

Reply

שרשרת כלים
Old 3 יוני 2009, 20:35
קבוצת חברות חדשות

שלום!

לאחרונה שלי Hp dv1000 אפדן החלה hibernating ללא הנחיה לעשות כן, ולא את המחשב על הכוח להיות נמוך. לעיתים קרובות, hibernates את זה לפני או מיד לאחר בכניסה ל XP. החלטתי לנסות את מכונת בלימה ולהושיט unseating / reseating את ראם. לאחר מכן אני מחובר ל XP ו החלו להשתמש במחשב ללא בעיה. אז ניסיתי לנצל את ההזדמנות, ואת מושבת חריפה בלוח הבקרה. למרבה הצער, כמו goofball, הלכתי במרחק של המחשב כאשר הוא היה פועל על סוללה, וכן יש לי את הזמן אחורה זה היה כיבוי. כאשר אני מחובר אותה AC ו ניסה לאתחל את זה, זה לא מצב שינה על המסך ב-Log. במקום זאת, XP נתן לי את האפשרות להפעיל מחדש, לכבות, או על ידי מצב הכן. בחרתי כיבוי unseated ו reseated שוב את זיכרון RAM, booted במכונה, וזה עובד בסדר גמור שוב. כל כך טוב שאני מסוגל להקליד את ההודעה! מישהו יכול להסביר מדוע popping החוצה את זיכרון RAM ו פקיקה זה שוב עושה את ההבדל? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את המכונה של כיבוי אוטומטי? אני מעוניינת להעריך כמה כיוון!

תודה.
Old 4 יוני 2009, 15:43
קבוצת תורמים

אני מעוניין לנסות את ה-BIOS Flash, נראה כמו איזה סוג של יוצא מן הכלל ACPI הבעיה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.