![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj! Ostatnio mój HP Pavilion dv1000 rozpoczął hibernacją bez instrukcji to zrobić, i bez komputera mało energii. Często zdarza się, że to Hibernacja przed lub bezpośrednio po zalogowaniu się do XP. Postanowiłem spróbować wyłączania urządzenia w dół i unseating / reseating RAM. Potem zalogowany na XP i zaczęła stosować maszyny bez problemu. Dlatego starałem się jak najlepiej wykorzystać okazję i niepełnosprawnych hibernacyjn w panelu sterowania. Niestety, jak goofball I chodził z dala od komputera, gdy był zasilany z baterii, a do czasu mam z powrotem miała zamknięty. Kiedy on podłączony do prądu i próbował go uruchomić, nie hibernate w dzienniku na ekranie. Zamiast XP dał mi możliwość ponownego zamknięcia lub stand-by. Wybrałem zamknięty, unseated i reseated RAM ponownie uruchomić maszyny, a to działa ponownie. Więc dobrze, że jestem w stanie tego typu wiadomości! Czy ktoś może wyjaśnić, dlaczego popping RAM i podłącz go z powrotem w czyni różnicę? Czy mogę coś zrobić, aby zapobiec maszyny z zamykaniem automatycznie? I'd appreciate niektórych kierunku! Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd wypróbować BIOS flash, wydaje się jakiś dziwnych ACPI problem.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |