![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Práve moje hp pavilon dv1000 začal hibernating bez pokyn, aby tak urobili, a to bez počítača je nízka moc. Často to hibernates pred alebo bezprostredne po prihlásení do XP. Rozhodol som sa skúsiť uzatváracie stroje nadol a unseating / reseating RAM. Potom som prihlásený XP a začal používať stroj bez problémov. Tak som sa snažil čo najlepšie využiť príležitosti, a zdravotne postihnutých hibernace v ovládacom paneli. Bohužiaľ, ako goofball, som preč od počítača, keď bol spustený na batérie, a do doby, kedy som sa mal späť vypnete. Keď som ho pripojený k AC a pokúsil boot to, že neboli přezimovat na log-in obrazovky. Miesto XP mi dal možnosť reštartovať, vypnúť, alebo stand-by. Vybrala som si vypnúť, unseated a reseated RAM opäť štartoval stroj, a to opäť funguje. Tak dobre, že som schopný písať túto správu! Môže niekto vysvetliť, prečo odprýskávání RAM a upchaniu je späť v udělá rozdiel? Je niečo, čo môžem urobiť, aby sa zabránilo stroj od vypínání automaticky? Já bych ocenil niektoré smerom! Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych zkusit flash BIOSu, sa zdá, ako akési podivné ACPI problém.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebook vypne sa batérie | mužná | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. jún 2009 11:34 |
| Možnosti priečinka Zakázané - Notebook HP Pavillion DV1000 s Windows XP (SP2) | cuttingplier | Operačné systémy Windows | 3 | 22. apríla 2009 01:33 |
| Problém Náhrada LCD invertor pre HP Pavillion Dv1000 Laptop | Posvätný | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 6. Apríl 2009 00:53 |
| PC vypne okamžite | Axegrinder | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 13. decembra 2008 11:14 |
| USB zariadenia vypnúť PC | čip | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 9. jún 2008 12:54 |
| Thread Tools | |
| |