мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

КСП искључи, осим ако сам збацити / метнути РАМ! - ХП Павиљон ДВ1000

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јуни 2009, 20:35
Нови члан групе

Default КСП искључи, осим ако сам збацити / метнути РАМ! - ХП Павиљон ДВ1000

Здраво!

Недавно мој хп павиљон дв1000 почео хибернатинг без инструкција то учинити и без рачунара се на ниске снаге. Често га хибернирана пре или одмах након пријаве на КСП. ЈА велик за пробати схуттинг маа̨ине доле и унсеатинг / ресеатинг РАМ. Напокон сам пријављени на КСП и почео помоћу машине без проблема. Па сам покушао искористити могућност и онемогућена хибернације на контролној табли. Нажалост, као гоофбалл сам Ходи далеко од компјутера, када је покренут на батерије, а по времену сам добио назад то је затворена. Кад сам спојен је на АЦ и покушала то чизма то није хибернацију на лог-ин сцреен. Уместо тога, КСП ми дали могућност да поново, затворити доле или станд-бы. Сам изабрао затворити доле, унсеатед и ресеатед РАМ опет, боотед машине, и то утврде прекид поново. Тако добро да сам у могућности за тип ову поруку! Може неко објаснити зашто поппинг РАМ и укопчавање га натраг у прави разлику? Има ли нешто што можемо учинити како би се спречило машине из искључује аутоматски? Хтео цијенити неке смеру!

Хвала.
Old 4. јуни 2009, 15:43
Донаторска Група

Default КСП искључи, осим ако сам збацити / метнути РАМ! - ХП Павиљон ДВ1000

Дајте покушајте са БИОС фласх, чини се као нека врста распарен АЦПИ проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп затворити Искључено са батерије музна Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 27. јуна 2009 11:34
Фолдер Оптионс Дисаблед - ХП Павиљон Преносна ДВ1000 са системом Уиндоус КСП (СП2) цуттингплиер Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 22 април 2009 01:33
Проблем Замјена ЛЦД Инвертер за Лаптоп ХП Павиљон Дв1000 Свето Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 6 април 2009 00:53
ПЦ затворити офф одмах Аксегриндер Генерал Хардуаре Цхат 9 13 децембар 2008 11:14
УСБ уређај искључи ПЦ чип Генерал Хардуаре Цхат 4 9. јуна 2008 12:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц