![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво! Недавно мој хп павиљон дв1000 почео хибернатинг без инструкција то учинити и без рачунара се на ниске снаге. Често га хибернирана пре или одмах након пријаве на КСП. ЈА велик за пробати схуттинг маа̨ине доле и унсеатинг / ресеатинг РАМ. Напокон сам пријављени на КСП и почео помоћу машине без проблема. Па сам покушао искористити могућност и онемогућена хибернације на контролној табли. Нажалост, као гоофбалл сам Ходи далеко од компјутера, када је покренут на батерије, а по времену сам добио назад то је затворена. Кад сам спојен је на АЦ и покушала то чизма то није хибернацију на лог-ин сцреен. Уместо тога, КСП ми дали могућност да поново, затворити доле или станд-бы. Сам изабрао затворити доле, унсеатед и ресеатед РАМ опет, боотед машине, и то утврде прекид поново. Тако добро да сам у могућности за тип ову поруку! Може неко објаснити зашто поппинг РАМ и укопчавање га натраг у прави разлику? Има ли нешто што можемо учинити како би се спречило машине из искључује аутоматски? Хтео цијенити неке смеру! Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дајте покушајте са БИОС фласх, чини се као нека врста распарен АЦПИ проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп затворити Искључено са батерије | музна | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27. јуна 2009 11:34 |
| Фолдер Оптионс Дисаблед - ХП Павиљон Преносна ДВ1000 са системом Уиндоус КСП (СП2) | цуттингплиер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 22 април 2009 01:33 |
| Проблем Замјена ЛЦД Инвертер за Лаптоп ХП Павиљон Дв1000 | Свето | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 6 април 2009 00:53 |
| ПЦ затворити офф одмах | Аксегриндер | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 13 децембар 2008 11:14 |
| УСБ уређај искључи ПЦ | чип | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 9. јуна 2008 12:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |