az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

XP aşağı sürece ben koltuğundan kapatılırsa / tekrar RAM! - HP Pavilion DV1000

Reply

Konu Araçları
Old 3 Haziran 2009, 20:35
Yeni Üye Grubu

Default XP aşağı sürece ben koltuğundan kapatılırsa / tekrar RAM! - HP Pavilion DV1000

Merhaba!

Son benim HP Pavilion dv1000 talimatı olmadan bunu yapmak için hibernating başladı ve bilgisayar düşük güç olmadan. Çoğu zaman, daha önce veya hemen XP giriş sonra hibernates. Ben makine kapatmayı deneyin ve unseating karar / RAM reseating. Sonra ben XP giriş ve bir sorun olmadan makine kullanmaya başladı. Ben de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve kontrol panelinde engelli hazırda bekleme çalıştı. Ne yazık ki, bir goofball gibi, uzak bilgisayardan zaman pil gücüyle çalışıyordu yürüdük ve geri kapatmaya vardı var zaman. Ben AC için bağlı ve günlük ekran da kış uykusuna yatmak değil, yaptığını önyükleme girişiminde bulundu. Bunun yerine, XP yaz seçeneği, yeniden başlatmak için kapatmak ya da stand-by verdi. Ben kapatmaya seçti görevden tekrar RAM reseated, makine açılmış ve daha iyi çalışır. Bu yüzden de bu mümkün yaşıyorum tipi bu mesajı! Birisi neden RAM dışarı popping ve geri tıkama açıklayabilir misiniz bir fark yaratıyor? Otomatik kapatma gelen makine önlemek için yapabileceğiniz birşey var mı? Biraz yönünde takdir ediyorum!

Teşekkürler.
Old 4 Haziran 2009, 15:43
Bağış Grubu

Default XP aşağı sürece ben koltuğundan kapatılırsa / tekrar RAM! - HP Pavilion DV1000

Ben flaş, BIOS deneyin ediyorum tek ACPI sorunu bir tür gibi görünüyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından