XP aşağı sürece ben koltuğundan kapatılırsa / tekrar RAM! - HP Pavilion DV1000 Merhaba!
Son benim HP Pavilion dv1000 talimatı olmadan bunu yapmak için hibernating başladı ve bilgisayar düşük güç olmadan. Çoğu zaman, daha önce veya hemen XP giriş sonra hibernates. Ben makine kapatmayı deneyin ve unseating karar / RAM reseating. Sonra ben XP giriş ve bir sorun olmadan makine kullanmaya başladı. Ben de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve kontrol panelinde engelli hazırda bekleme çalıştı. Ne yazık ki, bir goofball gibi, uzak bilgisayardan zaman pil gücüyle çalışıyordu yürüdük ve geri kapatmaya vardı var zaman. Ben AC için bağlı ve günlük ekran da kış uykusuna yatmak değil, yaptığını önyükleme girişiminde bulundu. Bunun yerine, XP yaz seçeneği, yeniden başlatmak için kapatmak ya da stand-by verdi. Ben kapatmaya seçti görevden tekrar RAM reseated, makine açılmış ve daha iyi çalışır. Bu yüzden de bu mümkün yaşıyorum tipi bu mesajı! Birisi neden RAM dışarı popping ve geri tıkama açıklayabilir misiniz bir fark yaratıyor? Otomatik kapatma gelen makine önlemek için yapabileceğiniz birşey var mı? Biraz yönünde takdir ediyorum!
Teşekkürler. |