XP вимикається, якщо я повалити / приганяти RAM! - HP Pavilion DV1000
Здравствуйте!
Нещодавно моя Hp Pavilion DV1000 почав зимуючі без інструкції робити це, і без комп'ютера з запущеної на низькій потужності. Часто, зимує до або відразу ж після входу в XP. Я вирішив спробувати закривши машину вниз і повалення / притирання ОЗУ. Потім я увійти в XP і почали використовувати машини без проблем. Так що я спробував зробити більшу частину можливостей, а також інвалідам сплячки в панелі керування. На жаль, як goofball, я відійшов від комп'ютера, коли він тікав від акумулятора, і на той час я повернувся вона була закрита. Коли я пов'язав його з АС і намагається завантажити її, вона не Hibernate в лог-скрін. Замість цього, XP дали мені можливість запустити знову, вимкнути чи стенд-бай ". Я вибрав закрито, місць в парламенті і бажання пересісти ОЗУ знову завантаженні машини, і він чудово працює знову. Так добре, що я можу ввести це повідомлення! Може хтось пояснити, чому Popping барана і підключити його назад в робить різницю? Что-то я можу зробити, щоб запобігти машину з виключенням автоматично? Я ціную той чи інший напрямок!
Спасибо.
|