![]() |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, аз съм мислене на започване на нов строеж и аз съм доста уверен с компоненти съм избран приемаме това: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=HD-053-SA Може някой хвърли малко повече светлина върху това, Айв чули неговите overkill и има проблеми, когато си на инсталиране е като XP / Vista??? Ще списъка на останалата част от компонентите веднъж Айв завърши с тегло ги за успокоение от вас момчета, както и са склонни към над търсите съвместимост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нейното преразглеждане M8 Samsung SpinPoint F1 (1TB) добри дискове от всички сметки
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Благодарение почервенявам, ID също обичат да можете някои мнения от CJ потребители? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уверете се, че вие не можете да получите два часа 500gb задвижвания за една и съща цена. : P
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| какво ползите от две 500gb на HD? и аз съм на мислене става с 500gb maxtor сега преизчислена моите нужди и 1tb би overkill за мен. |
|
| |||
| |||
| Е, ако това е евтино .. Също така, вие имате RAID способности, така че, докато вероятността за провал е същото, вие няма да изгубите всичките си данни, ако го прави.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ММО от Samsung устройства са по-надеждни, отколкото Maxtor. Също така WD са по-добре, отколкото Maxtor ..... всъщност DONT получи Maxtor;)
| |||
| |||
| Ааа наздраве. мисля, че може да отидем с два часа 500gb WD или 750gb Samsung |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Последния път видях мисля, че два часа WD 500GB излезе евтино, отколкото Samsung 1TB F1 ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Запомнете, че не му наистина туберкулоза. Казват, 1 GB е 1000MB. му не. нейните 1024. така всички онези MB те лъжа за наистина допринасят. преобразува така, че първо да видя колко много ви REALLY Първи.