![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, σκέφτομαι από την έναρξη της κατασκευής ενός νέου και είμαι πολύ σίγουρη με τα στοιχεία που έχω δεχθεί αυτή επιλέγεται μία: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=HD-053-SA Θα μπορούσε κανείς ρίξει λίγο φως σε αυτό, IVE ακούσει τις Overkill και έχει ζητήματα κατά την εγκατάσταση εκ νέου μαζί μας σαν XP / Vista? Θα πάρω το υπόλοιπο κατάλογο των συστατικών μόλις IVE τελικού βάρους τους για τη διαβεβαίωση εκ μέρους σας, παιδιά μου, όπως τείνουν να εξετάσει επί της συμβατότητας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δικό της επανεξέτασης M8 Samsung SpinPoint F1 (1TB) καλή δίσκους από όλους τους λογαριασμούς
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Χάρη ερυθριώ, id επίσης στην αγάπη εδώ κάποιες γνώμες από χρήστες CJ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε δύο δίσκους 500GB για την ίδια τιμή. : p
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| whats τα οφέλη των δύο 500GB HD της; και σκέφτομαι να πάω με 500GB Maxtor τώρα επανυπολογίζεται μου ανάγκες και 1TB Overkill θα είναι για μένα. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν είναι φθηνότερη .. επίσης, έχετε RAID ικανότητα, ώστε, ενώ η πιθανότητα αποτυχίας είναι η ίδια, δεν θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας σε περίπτωση που το κάνει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΙΜΟ, η Samsung drives είναι πιο αξιόπιστο από Maxtor. Επίσης WD είναι καλύτερη από την Maxtor ..... στην πραγματικότητα DONT πάρετε μια Maxtor?)
| |||
| |||
| Ahh cheers. πιστεύω ότι θα μπορούσε να προχωρήσει με δύο WD 500GB ή 750GB samsung |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Την τελευταία φορά που κοίταξα νομίζω δύο WD 500GB βγήκε φθηνότερο από ένα 1TB Samsung F1 ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θυμάστε, δεν τα πραγματικά φυματίωση. λένε 1 GB είναι 1000MB. τη μη. το 1024. ώστε όλα αυτά τα MB βρίσκονται περίπου πραγματικά προσθέσετε. τόσο το μετατρέψει πρώτα να δει πόσο πολύ να σας REALLY.